Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Hubungan masarakat / makalah inpormasi

Inpormasi ngeunaan program TV anu aya hubunganana sareng kertas "ART bee HIVE TV"

"ART palebah HIVE TV" dimimitian!

Ti usum gugur taun 2020, urang ngamimitian program TV anu aya hubunganana sareng makalah inpormasi "ART lebah HIVE"!
Kami bakal ngajemput sareng nganteurkeun inpormasi seni di Ota Ward numutkeun sasih terbitan makalah inpormasi.
Program ieu dipandu ku palaku ti Yamanote Jijosha, perusahaan téater anu ngagaduhan aula latihan di Ota Ward.Punten tingali na!

Saluran siaran · Éta Com Channel 11ch Unggal Saptu ti 21:40 dugi ka 21:50

Klik di dieu pikeun detiljandéla séjén

· J: COM Channel 11ch Unggal Saptu ti 20:10 dugi ka 20:20
Bulan siaran Dijadwalkeun disiarkeun dina bulan terbitan makalah inpormasi
Eusi program · Acara seni anu dipidangkeun
· Jalma budaya anu aya hubunganana sareng Ota Ward
· Rupa-rupa galeri
· Urang bakal nganteurkeun inpormasi budaya sareng seni
pamaen Perusahaan téater Yamanote Jijosha Mio Nagoshi / Kanako Watanabe
* Palaku tiasa robih

Video CM ayeuna sayogi!