Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Majalah hubungan / inpormasi

XNUMX jadwal acara ngawangun

Kusabab pangaruh panyakit tepa ieu, bakal sesah pikeun sacara akurat ngeposkeun status kajadian, janten jadwal acara pikeun 3 gedong bakal ditunda saheulaanan.Kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan waktos terasna deui pas éta diputuskeun.Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan, sareng hatur nuhun kana pangertosan sareng kerjasama anjeun.
Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan inpormasi acara anu bakal dilaksanakeun di XNUMX gedong ieu.
Inpormasi ngeunaan sasih salajengna sareng sasih saatos salajengna bakal ditambihan sareng diropéa sakitar kaping 25 unggal bulan.
Éta ogé disebarkeun di konter unggal gedong.

Kamar lumaku

  • Ota Citizen's Plaza (Aula Gedé, Aula Leutik, Ruang Paméran)
  • Aula Ward Ota / Aprico (Aula Gedé / Aula Leutik / Ruang Paméran)
  • Daejeon Bunkanomori (Aula, Ruang Serbaguna, Sudut Paméran)