Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Pengumuman fasilitas kosong pikeun tiap fasilitas aplikasi lotre Maret
Recruitment Aula Peringatan Ryuko
Bengkel apresiasi interaktif "Pamilihan Tatsuko! Naon Ryuko anu pangsaéna anu anjeun pilih?"
Tina fasilitasna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Ngeunaan unggal lotre fasilitas
Recruitment Asosiasi
Reiwa Rapat Seni OTA ka-3 "Rekomendasi Kagiatan Seni @ Bangsal Ota << Jalan Perbelanjaan x Edisi Seni >>" Rekrutmen Peserta!
Tina pakaitna Asosiasi
Program TV "ART bee HIVE TV" dina siaran! Siaran unggal dinten Sabtu ti 1/8 (Sab) dugi ka April
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" vol.9 parantos diterbitkeun.
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Ryuko Kawabata "Tiger Room" parantos asup kana "Museum Zodiac Collection Award 2022"
Recruitment Aula Peringatan Ryuko
Pameran karya "Sarerea milih! Koléksi Peringatan Ryuko" Galeri Talk
Recruitment Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko Reiwa Kuliah Aula Peringatan 3 Taun 3
Tina fasilitasna Aplico
Ngeunaan resumption pamakéan Ota Ward Hall, Aprico Small Hall, Exhibition Room, Studio A alatan tungtung usaha vaksinasi
Recruitment Aula Peringatan Ryuko
Aula Peringatan Ryuko Reiwa Kuliah Aula Peringatan ka-3 Taun ka-4 "Ryuko Kawabata / Bertentangan sareng Yokoyama Taikan"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Ngayakeun paméran karya "Sarerea milih! Koléksi Peringatan Ryuko"
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ngeunaan dihanca deui panggunaan Ota Ward Plaza Gymnasium kusabab akhir usaha vaksinasi
Tina fasilitasna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
[Penting] Ngeunaan panutupan samentawis Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Ngeunaan gantung panggunaan karaoke di Ota Bunkanomori
Tina fasilitasna Aula Peringatan Ryuko
Ngeunaan laporan hasil panilitian kaayaan ventilasi di fasilitas
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
Ngeunaan panutupan samentawis dina 10 Oktober (Jumaah)
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Kami parantos nyiptakeun katalog paméran kolaborasi
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo bubuka program gawé bareng daérah "Kertas sareng Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Waktu-"
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Hydrangea karembangan pinuh.
sabalikna Asosiasi
Ota Ward JHS Wind Orchestra Pilem Khusus "Treasure Island" dileupaskeun dina YouTube!
sabalikna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 5) parantos diterbitkeun
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
"Peringatan Aula Peringatan" (No. XNUMX) parantos diterbitkeun
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
"Peringatan Aula Peringatan" (No. XNUMX) parantos diterbitkeun
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Bisnis Seni Kontemporer OTA Art Project "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video ayeuna sayogi di YouTube!
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo bubuka paméran kageulisan Kana "Fokus kana panyajak abad pertengahan munggaran anu resep kana opat musim di Jepang"
Pameran /
acara
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Ngeunaan pidéo pangenalan paméran ulang taun ka-30 "Tsuneko Kumagai sareng Buku Sambungan"
Kinerja
Wawacan
Aplico
Konsér Aprico Lunch Piano Vol.68 Ngeunaan lagu énkore Maina Yokoi
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures that inherit tradisi-" ayeuna sayogi di YouTube!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Pidéo "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Edition Imaginary Stage" ayeuna aya di YouTube!
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Dibuka musium maya di Ota Ward City Promosi "Unik Ota"
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina fasilitasna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Ngeunaan ngagantian sababaraha bahan paméran
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)