Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna Aula Peringatan Ryuko
Ngeunaan panutupanana Museum Peringatan Ryuko (2024 Oktober nepi ka 3 Oktober 4)
Recruitment Aula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Pamilon dina obrolan galeri wangunan 6nd di Reiwa XNUMXth taun
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
"Pameran Ryuko Kawabata" bakal diayakeun di Museum Tinta Préféktur Toyama
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko
Pameran karya "Torrent layar ageung: Mertimbangkeun deui 'tempat seni' Ryuko Kawabata" dilaksanakeun
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Ngeunaan parobahan dina waktos ngamimitian panarimaan pikeun fasilitas kosong kamar karajinan (ti April 6 lotre)
Recruitment Aplico
2023OTA Art Project Talk Connected Workplace Recruiting pamilon!
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
Kami ngahontal waktos pangsaéna pikeun ningali kembang plum
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ota Civic Plaza: Aplikasi lotre pikeun pamakéan studio musik, kamar konferensi, jsb dihanca
Recruitment Aula Peringatan Sanno Kusado
Pamilon tur leumpang FY5 dina tapak suku panulis Magome "Tokutomi Soho sareng Ikegami Honmonji Talk"
Recruitment Aula Peringatan Shiro Ozaki
Pamilon Kuliah Aula Peringatan ka-5 taun 4, "Shiro Ozaki sareng Ango Sakaguchi - Sastra Pasca Perang ku Dua Jalma"
Tina fasilitasna Leuweung budaya
Wajan sareng papan motong parantos diropéa.
sabalikna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 7) parantos diterbitkeun
Tina fasilitasna Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
[Penting] Panutup Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ngeunaan tanggal béakna kamar latihan, ténis otomatis jeung kupon ténis méja alatan panutupanana pangwangunan Ota Kumin Plaza
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi kertas inpormasi "ART lebah HIVE" ayeuna sayogi!
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Tulisan inpormasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lahir!
sabalikna Aula Peringatan Sanno Kusado
Sanno Sodo Peringatan Aula "Memorial Aula Catetan" (No. 6) geus diterbitkeun.
sabalikna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Ozaki Shiro Peringatan Aula "Memorial Hall Catetan" (No. XNUMX) geus diterbitkeun.
Tina fasilitasna Aplico
Ngeunaan resumption pamakéan Ota Ward Hall, Aprico Small Hall, Exhibition Room, Studio A alatan tungtung usaha vaksinasi
Tina fasilitasna Wargi urang Plaza
Ngeunaan dihanca deui panggunaan Ota Ward Plaza Gymnasium kusabab akhir usaha vaksinasi
Kinerja
Wawacan
Aplico
Konsér Aprico Lunch Piano Vol.68 Ngeunaan lagu énkore Maina Yokoi
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki
Halaman utama resmi parantos diperbarui
sabalikna Aula Peringatan Ryuko
Dibuka musium maya di Ota Ward City Promosi "Unik Ota"
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Rekening LINE resmi pakaitna dibuka!Punten daptar salaku sobat!jandéla séjén
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Biaya panggunaan fasilitas bakal robih ti tanggal 3 April 2021
sabalikna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
Instagram resmi pakaitna parantos dibuka!jandéla séjén
Tina fasilitasna Aula Peringatan Shiro Ozaki
Ngeunaan ngagantian sababaraha bahan paméran
Tina pakaitna Wargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya
[Penting] Bewara sareng pamundut ka sadaya pengunjung (aya hubunganana sareng inféksi coronavirus énggal)