Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Ryuko

Aula Peringatan Ryuko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 5) parantos diterbitkeun.

Édisi ka-3 "Peringatan Aula Peringatan" diterbitkeun, anu ngeposkeun jadwal paméran aula peringatan di Reiwa taun ka-5 sareng laporan panilitian kurator anu tanggel waler.Laporan panilitian ieu ngenalkeun komitmen Ryuko pikeun megaliths di halaman (Ryuko Soen) Aula Peringatan Ryuko.Punten tingali.

deui ka daptar