Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment
AsosiasiLeuweung budayaAula Peringatan Ryuko

Pamilon dina kursus lukisan Jepang munggaran "Gosai no Sumie"

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

Rekrutmen siswa pikeun kursus lukisan Jepang munggaran "Gosai no Sumi-e"

Kursus ieu disarankeun pikeun anu resep kana lukisan Jepang tapi henteu kantos ngagambar.Kuring bakal ngajarkeun anjeun taliti XNUMX kali total.Dina épisode ahir, karya-karya siswa baris dipamerkeun di Pojok Pameran Ota Bunkanomori, sarta dosen bakal mairan.

Conto karya murid (prakték baheula)              

 

tanggal kajadian

Pébruari XNUMX sareng XNUMX (Jumaah), XNUMX Maret (Kemis) XNUMX sareng XNUMX (Jumaah), XNUMX

XNUMX: XNUMX-XNUMX: XNUMX

tempat pasamoan Ruang rapat Daejeon Bunkanomori ka-XNUMX sareng ka-XNUMX
Ngan ukur episode pamungkas, Ota Bunkanomori Exhibition Corner

Guru

Asosiasi Seni Toho Naotake Tokita

Fee Éntri

Biaya SPP XNUMX yen

Kapasitas XNUMX jalma (lotre upami kapasitasna ngaleuwihan)
Bates waktos aplikasi Kedah sumping dina dinten Jumaah, XNUMX Januari XNUMX
Kumaha cara ngalamar

Punten daptar ku "kartu pos balik-balik" (XNUMX jalma per kartu pos).

Mangga eusian kode pos, ngaran (furigana), umur, nomer telepon, ngaran acara na kirimkeun ka handap.

Punten nyerat nami sareng alamat anjeun dina kartu pos.

Tujuan aplikasi

お 問 合 せ

XNUMX-XNUMX-XNUMX Pusat, Ota-ku, XNUMX-XNUMX, Aula Peringatan Ota-ku Ryuko "Kursus Lukisan Jepang Kahiji"

TEL XNUMX-XNUMX-XNUMX

deui ka daptar