Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Ngeunaan penyuluhan sési program kerjasama régional "Kertas sareng Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Waktos-"

Ngeunaan penyuluhan program kerjasama régional Aula Peringatan Kumagai Tsuneko

Program kerjasama régional "Kertas sareng kaligrafi-aliran tinta, aliran waktos-"

3 Pébruari, 6 taun Reiwa-Minggu, 1 Maret, 3 taun Reiwa
Kusabab panutupanana samentawis kusabab deklarasi darurat, sési bakal diperpanjang. * Sesi tiasa dirobih atanapi dibatalkeun gumantung kana kaayaan inféksi coronavirus énggal.Punten Catet.

Bubuka eusi paméran

Ieu mangrupikeun program pikeun nyebarkeun seni budaya Ota Ward di jero sareng di luar bangsal ku kolaborasi sareng jalma sareng kelompok anu ngalaksanakeun kagiatan seni budaya di daérah éta.Dina waktos ieu, urang bakal nunjukkeun karya-karya makalah anu diproduksi ku Shingo Nakai, seniman kertas anu dumasarkeun di Ota Ward.Ngenalkeun pesona kertas Jepang éndah dihias ku emas sareng pasir pérak sareng ngawarnaan.


Shingo Nakai << Kertas Suminagashi >>


Shingo Nakai << Noise Suminagashi / Toru Zhuangbiao >>

Inpormasi paméran

Sidang 3 Pébruari, 6 taun Reiwa-Minggu, 1 Maret, 3 taun Reiwa
Jam muka 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
dinten panutup Unggal Senén (upami Senén liburan, dinten énjingna)
Fee pangakuan Sawawa: 100 yen Murid SD sareng SMP: 50 yen
* Gratis pikeun jalma umur 65 sareng langkung (sertipikat diperyogikeun) sareng di handapeun 6 taun.
* Kalebet lebet ka Aula Peringatan Kumagai Tsuneko di Ota Ward.
Obrolan galéri 3 Juni (Sat) sareng 6 Juni (Sat), 12 taun Reiwa 6:26 sareng 11:00 unggal dinten  
Unggal sési gaduh kapasitas 10 jalma, ngan ukur fee pangakuan, aplikasi sateuacanna diperyogikeun.Punten daptar ku telepon atanapi fax (TEL / FAX: 03-3772-0680 Ota Ward Ryuko Memorial Hall) pikeun aplikasi sareng patarosan. Dina hal fax, punten lebetkeun tanggal sareng waktos anu dipiharep pikeun ilubiung dina galéri omongan, nami (furigana), nomer telepon / fax, sareng nomer jalma anu dipikahoyong (dugi ka 2 jalmi).Bates waktosna bakal ditutup pas kapasitasna ngahontal.
* Kanggo acara sapertos ceramah galéri, kami tiasa nyayogikeun inpormasi ngeunaan nami sareng inpormasi kontak ka lembaga umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.Punten Catet.
tempat pasamoan Aula Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

deui ka daptar