Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Ngeunaan Pameran Kecantikan Kana "Fokus kana Pujangga abad pertengahan ka-1 anu resep ka opat musim di Jepang"

Pameran Kana no Mi "Fokus kana Pujangga abad pertengahan ka-1 anu resep ka opat musim di Jepang"

Tanggal: 2021 Désémber 4 (Sap) -April 17, 2021 (Panonpoé)

* Salaku tindakan pencegahan panyebaran inféksi coronavirus énggal, punten nganggo topéng, disinféksi ramo, sareng eusian lembar cek kaséhatan nalika anjeun lebet ka musium. * Sesi tiasa dirobih atanapi dibatalkeun gumantung kana kaayaan inféksi coronavirus énggal di payun.Punten Catet.

Bubuka eusi paméran

 Calligrapher Tsuneko Kumagai (1893-1986) resep kana opat musim Jepang sareng nyiptakeun buku dumasar kana puisi penyair abad pertengahan anu dipimpin ku Fujiwara no Teika.Tsuneko paméran "Fujiwara no Teika Kashu" dina Pameran Taito Shodoin ka-6 sareng nampi hadiah istiméwa.Dina ngahasilkeun karya ieu, Tsuneko latihan sababaraha kali, nyatakeun, "Kuring narik saratus sajak waka, anu langkung pikaresep tibatan sajak Teika, sareng nyeratna unggal dinten."Fujiwara no Teika mangrupikeun panyair ti tungtung jaman Heian dugi ka mimiti jaman Kamakura, sareng mangrupikeun salah saurang anu menang "Shin Kokin Wakashū", kumpulan sajak Jepang ku Kaisar Go-Tobain. Ti saprak ngadegna Kamakura Shogunate, puisi waka Saigyo sareng Kamo no Chomei kapilih pikeun "Shin Kokin Wakashū" nalika masarakat aristokrat turun.  

 Dina paméran ieu, salian ti "Izuru Day" (sakitar taun 1936) dina "Fujiwara no Teika Utashu" anu ditulis ku Tsuneko, nalika Fujiwara no Tadamichi kaluar ti bumi, Akiko Fujiwara bakal dipasihan kostum kanggo ngagentos baju ti usum semi dugi ka usum panas. " Karagi "(taun produksi teu dikenal), anu ngajelaskeun parasaanna, sareng" Tsukuni "(1965), anu ngungun padang usum salju dimana Saigyo parantos robih tina pamandangan musim semi Settsu, kalebet kana" Shin Kokin Wakashū ". Urang bakal nunjukkeun karya Tsuneko anu nyerat sajak Jepang.Salaku tambahan, Saigyo, anu saurang pandita, nyerat perkawis kahirupanna di kampung gunung, "Yamadera" (1970), sareng Kamo no Chomei, anu pensiunan dina taun-taun na, nyerat mimiti "Hojoki", sajak ngeunaan kakawasaan dunya. Punten nikmati puisi melankolis anu ditulis ku Tsuneko, sapertos "(1975)," anu ditulis ku panyajak abad pertengahan numutkeun opat musim di Jepang.

Pameran Kana no Mi "Fokus kana Pujangga abad pertengahan ka-1 anu resep ka opat musim di Jepang"


Tsuneko Kumagai "Tsukuni no (Shin Kokin Wakashū)" 1965 Kumpulan Aula Peringatan Kumagai Tsuneko, Ota Ward

 


Tsuneko Kumagai 《Yukukahano (Hojoki)》 1975 Kumpulan Aula Peringatan Tsuneko Kumagai, Ota Ward

Inpormasi paméran

Sidang 2021 Désémber 4 (Sab) -April 17, 2021 (Panonpoé)
Jam muka 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
dinten panutup Unggal Senen (Buka ti 5 Mei (Senen / liburan) dugi ka 3 Mei (Rebo / liburan), ditutup dina 5 Mei (Kemis))
Fee pangakuan Sawawa: 100 yen Barudak: 50 yen
* Gratis pikeun jalma umur 65 sareng langkung (sertipikat diperyogikeun) sareng di handapeun 6 taun.
Obrolan galéri sareng inpormasi kebon Urang bakal ngajelaskeun eusi paméran sareng pituduh anjeun ka kebon khusus.
2021 Méi (Panonpoé), 5 Méi (Sap), 2 Juni (Sap), 5
11:00 sareng 13:00 unggal dinten
Kapasitas 10 jalma unggal waktos (dasar mimiti-diladénan heula), ngan ukur fee pangakuan, aplikasi sateuacanna diperyogikeun
Punten daptar ku telepon atanapi fax (TEL / FAX: 03-3772-0680 Ota Ward Ryuko Memorial Hall) pikeun aplikasi sareng patarosan. Dina hal fax, punten lebetkeun tanggal sareng waktos anu dipiharep pikeun ilubiung dina galéri omongan, nami (furigana), nomer telepon / fax, sareng nomer jalma anu dipikahoyong (dugi ka 2 jalmi).
* Ngaran sareng inpormasi kontak tina ngalamar tiasa disayogikeun ka lembaga umum sapertos puskesmas umum diperyogikeun.Punten Catet.
tempat pasamoan Aula Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

deui ka daptar