Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Ryuko

Kami parantos nyiptakeun katalog paméran kolaborasi

Di Aula Peringatan Ryuko, kami nyiptakeun rékaman gambar pikeun paméran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi".Salaku tambahan pikeun karya-karya anu dipamerkeun, kalimat bubuka Mr. Ryutaro Takahashi, karangan Bapak Yuji Yamashita, diawasi, sareng katerangan unggal karya dipasang. Sanaos ipisna 88 halaman, eusina euyeub, sareng perang anu tenang sareng panas lumangsung dina buku ieu.Éta diterbitkeun salaku katalog sareng buku ku Kyuryudo sareng tiasa dipésér di toko buku, tapi tiasa dipésér di hotél tanpa pajak konsumsi.Punten tingali.

· Katalog paméran kolaborasi Harga jual musium nyaéta 1,500 yen.

 

deui ka daptar