Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Ryuko

Barang musium énggal "Clear File" bakal dijual

Di Aula Peringatan Ryuko, file anu jelas bakal dijual janten barang musium anu énggal.Aya dua jinisna.Hokusai disetél ku "Kanagawa Okinami Ura" sareng "Rapi Angin, Hening Enjing" dicitak tina 2 pandangan Katsushika Hokusai, sareng Ryuko disetél kalayan karya Kawabata Ryuko "Kusa no Mi" sareng "Bomb Sanka" dicitak (2 sét 1) 300 yen masing-masing).Nalika anjeun sumping ka musium, punten angkat di juru barang musium.

· Hokusai set (2 sét 1) Tina XNUMX pandangan Tomitake, "Kanagawa Okinami Ura" sareng "Angin Rapi, Hening Enjing"



· Ryuko set (2 sét 1) "Grass fruit" "Bomb paburencay"

deui ka daptar