Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Ngeunaan Pameran Kananobi (satengah taun munggaran) Rekrutmen (resume) pamilon galéri galéri

Pameran Aula Peringatan Kumagai Tsuneko Kananobi "Fokus kana jaman ka-1 penyair abad pertengahan anu resep kana opat musim di Jepang" Talk Gallery nuluykeun

Saatos ngalakukeun tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang bakal ngawatesan jumlah pamilon sareng neraskeun deui galéri sapertos kieu. 6 Juni (Sap) sareng 12 Juni (Sat) bakal dibarengan ku buku Tsuneko Kumagai.Program kerjasama régional "Kertas sareng kaligrafi-aliran tinta, aliran waktos-"Kami ogé bakal ngenalkeun makalah anu bakal dipamerkeun di.

Titimangsa jeung wanci

  • 3 Méi, 5 taun Reiwa (Sun) 2:11 Éta dibatalkeun.
  • 3 Méi, 5 taun Reiwa (Sun) 2:13  Éta dibatalkeun.
  • Saptu, 3 Pébruari, taun ka-5 Reiwa 22:11 Éta dibatalkeun.
  • Saptu, 3 Pébruari, taun ka-5 Reiwa 22:13 Éta dibatalkeun.   
  • Saptu, 3 Pébruari, taun ka-6 Reiwa 12:11 終了しました。
  • Saptu, 3 Pébruari, taun ka-6 Reiwa 12:13 終了しました。
  • Saptu, 3 Pébruari, taun ka-6 Reiwa 26:11
  • Saptu, 3 Pébruari, taun ka-6 Reiwa 26:13

Kapasitas

10 jalma unggal waktos dina dasar kadatangan heula, mimiti dilayanan (tenggat waktos pas kapasitas ngahontal)
* Aplikasi sateuacanna diperyogikeun.

Kumaha cara ngalamar

Punten daptar ku telepon atanapi fax (TEL / FAX: 03-3772-0680 Ota Ward Ryuko Memorial Hall) pikeun aplikasi sareng patarosan. Dina hal fax, punten lebetkeun tanggal sareng waktos anu dipiharep pikeun ilubiung dina galéri omongan, nami (furigana), nomer telepon / fax, sareng nomer jalma anu dipikahoyong (dugi ka 2 jalmi).

* Punten nganggo topéng, disinféksi ramo, sareng parios kasihatan anjeun salaku tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal nalika anjeun lebet ka musium.
* Tanggal éta tiasa dirobih atanapi dibatalkeun gumantung kana panyebaran inféksi.Salaku tambahan, punten perhatoskeun yén nami sareng inpormasi kontak tina ngalamar tiasa disayogikeun ka lembaga umum sapertos puskesmas umum upami diperyogikeun.

Kaayaan anu terakhir waktos

deui ka daptar