Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko

Pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-"

Paméran kolaborasi
"Kumpulan Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-"

Sesi: 3 April (Sap)-9 Juli (Matahari), taun ka-4 Reiwa

* Salaku tindakan pencegahan panyebaran inféksi coronavirus énggal, punten nganggo topéng, disinféksi ramo, sareng eusian lembar cek kaséhatan nalika anjeun lebet ka musium.Kami ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Bubuka eusi paméran

 Kumpulan Ryutaro Takahashi, salah saurang koléktor seni kontemporer terkemuka di Jepang, bakal dipamerkeun di Aula Peringatan Ryuko sasarengan karya pelukis gaya Jepang Ryuko Kawabata.
 Kumpulan langkung ti 2,000 lembar seni Jepang kontemporer anu dikumpulkeun ku Tuan Takahashi parantos dikenalkeun dina sababaraha paméran di Jepang sareng luar negeri.Dina paméran ieu anu judulna "Kolaborasi Proyék", karya opat seniman anu ngawakilan seni kontemporer Jepang sareng karya Ryuko bakal dihijikeun, penggemar Ryuko bakal kontak sareng dunya seni kontémporér, sareng penggemar seni kontémporér bakal janten karya Ryuko. Kuring nyobian pameran dimana anjeun tiasa mendakan deui pesona.
 Makoto Aida "Nyuyoku Kubaku no Zu (Perang Lukisan PULIH)" sareng pejuang Ryuko dina layar ageung "Koryomine", Tomoko Konoike "La Primavera" sareng Ryuko "Kusa no Mi", anu nganyatakeun jujukutan ngan ukur emas, Hisashi Tenmyouya "Neo Senju Kannon ", patung Budha" Welas Welas Kannon Bosatsu Patung "di rohangan imah Ryuko, sareng Akira Yamaguchi" Lima "Punten sapinuhna ngaraosan dunya imajinasi panulis anu resonasi silih lakukeun waktos, sapertos" Samurai 圖"sareng gambar prajurit Ryuko" Genghis Khan ".

· [Siaran Pers] Pameran Kolaborasi "Kumpulan Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi"
・ [Flyer] Pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection"
・【出品リスト】コラボレーション企画展 「川端龍子vs.高橋龍太郎コレクション」

· Pencét di dieu pikeun acara anu aya hubunganana

"Kumpulan Ryutaro Takahashi"Pameran ieu ogé diwanohkeun dina halaman wéb kami.

Paméran utama

Gambar damel

Makoto Aida << Lukisan Perang PULANG >> 1996, Kumpulan Ryutaro Takahashi Zero Battle CG Production: Mutsuo Matsuhashi, Photo: Hideto Nagatsuka Photo: NAGATSUKA Hideto © AIDA Makoto, Kahadean tina Mizuma Art Gallery

Gambar damel

Kawabata Ryuko "Puncak Censer" 1939, Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

Gambar damel

Tomoko Konoike "La Primavera" 2002 Kumpulan Ryutaro Takahashi © KONOIKE Tomoko

Gambar damel

Ryuko Kawabata "Buah Jukut" 1931, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko

Gambar damel

Hisashi Tenmyouya "Neo Senju Kannon" 2002, Kumpulan Ryutaro Takahashi

Gambar damel

Statue Patung Kannon Bodhisattva anu berwajah sawelas》 jaman Nara (8c), Ota Ward (disimpen di Museum Nasional Tokyo) Gambar: TNM Image Archives

Akira Yamaguchi "Gobujin 圖" 2003, Kumpulan Ryutaro Takahashi © YAMAGUCHI Akira, Kahadean tina Mizuma Art Gallery

Gambar damel

Kawabata Ryuko "Minamoto no Yoshitsune (Genghis Khan)" 1938, Ota Ward Ryuko Memorial Hall

Inpormasi paméran

Sidang 3 April (Sab)-9 Juli (Matahari), taun ka-4 Reiwa
Jam muka 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
dinten panutup Senén (Buka dinten Senén, 9 Agustus, ditutup énjingna)
Fee pangakuan

Dewasa (16 taun ka luhur): 500 yen Barudak (6 taun ka luhur): 250 yen
* Gratis kanggo murangkalih umur 65 taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Inpormasi ngeunaan Ryuko Park 10:00, 11:00, 14:00
* Gerbang dibuka dina waktos di luhur, sareng anjeun tiasa sacara bébas niténanna salami 30 menit.
Obrolan galéri

3 Séptémber (Panonpoé), 9 Oktober (Panonpoé), 19 Nopémber (Rebo / liburan)
Sakitar 11 menit ti 30:13 sareng 00:40 unggal dinten
Sistem aplikasi sateuacanna, kapasitas 25 jalma unggal waktos (dasar anu mimiti dilayanan)

Anjeun tiasa nerapkeun ku nelepon hotél (03-3772-0680).

Pencét di dieu pikeun nerapkeun ku email

tempat pasamoan

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

deui ka daptar