Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko

Pameran "Katsushika Hokusai" Tilupuluh genep Pamandangan Tomitake "x Ryuko Kawabata's Venue Art"

Pameran khusus "Katsushika Hokusai" Tilu puluh genep Pamandangan Tomitake "x Ryuko Kawabata's Venue Art"

Sesi: 3 April (Sap)-7 Juli (Matahari), taun ka-17 Reiwa

* Salaku tindakan pencegahan panyebaran inféksi coronavirus énggal, punten nganggo topéng, disinféksi ramo, sareng eusian lembar cek kaséhatan nalika anjeun lebet ka musium.Kami ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Bubuka eusi paméran

 Kawabata Ryuko (1885-1960), pelukis ala Jepang, dikenal ku gaya na ngudag lukisan Jepang anyar sareng ngagambar dina layar ageung ku sikat sikat dinamis.Di sisi anu sanésna, saatos perang, Ryuko ogé ngerjakeun mata pelajaran klasik sareng ngumpulkeun Katsushika Hokusai "Tilupuluh genep Pamandangan ngeunaan Tomitake".Dina paméran ieu, "Angry Fuji" (1944) sareng "Hataku" (1960), Ryuko nangtang pikeun nganyatakeun komposisi "Yamashita Shiraame" dina "Tilu puluh genep Pamandangan Tomitake" dina layar ageung. Hal.Dina paméran ieu, karesep Ryuko "Tilupuluh genep Pamandangan ngeunaan Tomitake" bakal dipamerkeun sakaligus, ogé sakumpulan karya ku Ryuko ngagambarkeun Gunung Fuji.
 Salaku tambahan, paméran khusus Tawaraya Sotatsu's "Sakura Fusuma", anu baheulana dipiboga ku Ryuko, dipamerkeun sareng karya sapertos karya Ryuko "Kusa no Mi" (1931) sareng "Ryukogaki" (1961). Ngenalkeun karya klasik anu parantos teras-terasan ngagumkeun sareng inovasi na.
 Punten nikmati karya agung Hokusai, anu ayeuna kawéntar henteu ngan ukur di Jepang tapi ogé di panjuru dunya, sasarengan karya-karya Ryuko dina layar lebar.

Paméran utama


Katsushika Hokusai << Tilu puluh genep Pamandangan Tomitake Kanagawa Okinami Ura >> Kira-kira 1830-32, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko


Katsushika Hokusai << Tilupuluh genep Pamandangan Tomitake, Angin Rupa, Héjo Jelas >> Kira-kira 1830-32, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko


Ryuko Kawabata "Hataku" 1960, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko


Kawabata Ryuko "Angry Fuji" 1944, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko


Den Tawaraya Sotatsu "Sakura Fusuma" Kira-kira 1624-43, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko


Ryuko Kawabata "Buah Jukut" 1931, Kumpulan Museum Peringatan Ota Ward Ryuko

Inpormasi paméran

Sidang 3 April (Sab)-7 Juli (Matahari), taun ka-17 Reiwa
Jam muka 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
dinten panutup Senén (Buka dinten Senén, 8 Agustus, ditutup énjingna)
Fee pangakuan

Dewasa (16 taun ka luhur): 500 yen Barudak (6 taun ka luhur): 250 yen
* Gratis kanggo murangkalih umur 65 taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Inpormasi ngeunaan Ryuko Park 10:00, 11:00, 14:00
* Gerbang dibuka dina waktos di luhur, sareng anjeun tiasa sacara bébas niténanna salami 30 menit.
Obrolan galéri

Kalayan jumlah maksimum pamilon, kami parantos neraskeun deui obrolan galéri.
Tanggal: Juli 7th (Sun), 25 Agustus (Sun)
Jam: 11:30 ~, 13:00 unggal waktos
Kapasitas: 25 jalma unggal waktos
* Dasar anu mimiti-diluasan-heula, sistem aplikasi sateuacanna (tenggat waktos bakal ditutup pas kapasitas ngahontal), sareng anjeun ngan tiasa ngiringan nganggo biaya pangakuan.

Halaman aplikasi

Anjeun tiasa ogé nerapkeun ku nelepon ka Aula Peringatan Ryuko (03-3772-0680).

tempat pasamoan

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

deui ka daptar