Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko

Kami ngayakeun sora anu populér "Sadayana milih! Kumpulan Peringatan Ryuko"

 Dina paméran karya "Era Pameran Institusi Ryuko Kawabata salaku Bintang Giant Anyar tina Panggung Lukisan" diayakeun dugi ka 3 Juli, taun ka-XNUMX Reiwa, sora popularitas karya Ryuko di aula peringatan "Anjeun milih! Kumpulan Aula Peringatan Ryuko" Nyaéta keur dilaksanakeun.
 Dumasar kana jajak pendapat anu dipikaresep ti para tamu, kami ngarencanakeun milih karya anu bakal dipamerkeun dina pameran karya "Sadayana milih! Kumpulan Peringatan Ryuko" anu bakal diayakeun ti dinten Sabtu, 3 Nopémber, taun ka-11 Reiwa. Nyaéta.

 Punten candak kasempetan ieu kanggo ngirim pesen panas kana karya Ryuko Kawabata.

Panel perkenalan damel

deui ka daptar