Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Ryuko

Ryuko Kawabata "Tiger Room" parantos asup kana "Museum Zodiac Collection Award 2022"

Ryuko Kawabata "Tora no Ma" (2022), anu ayeuna dipajang di Aula Peringatan Ryuko, parantos lebet kana "Museum Zodiac Collection Award 1947" anu diayakeun ku IM [Internet Museum].Periode voting dugi ka 1 Januari.

Ngaran halaman: Museum Zodiac Collection Award (singketan: Zodiac Collection)
URL:https://www.museum.or.jp/eto-colle/2022/105182
Operasi: Sekretariat Museum Internét

deui ka daptar