Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Ngeunaan pidéo bubuka paméran kageulisan Kana "Fokus kana panyajak abad pertengahan munggaran anu resep kana opat musim di Jepang"

Inpormasi ngeunaan pidéo perkenalan Pameran Kumagai Tsuneko Aula Pameran Kananobi (satengah taun munggaran)

Bubuka eusi acara

Kami parantos nyiptakeun sareng ngarilis pidéo bubuka paméran kageulisan Kanano "Fokus kana jaman ka 4 penyair abad pertengahan anu resep kana opat musim Jepang" anu bakal diayakeun ti tanggal 17 April (Sab) dugi ka 7 Juli (Sun).Punten ogé tingali program kerjasama régional anu disponsoran ku musium dina waktos anu sareng taman anu bakal kabuka pikeun waktos anu terbatas.

 

[Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Kananobi (satengah taun munggaran) Pidéo pidéo


Pangiriman: Rebo, 3 April, taun ka-4 Reiwa

deui ka daptar