Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Ngeunaan pidéo pangenalan paméran ulang taun ka-30 "Tsuneko Kumagai sareng Buku Sambungan"

Inpormasi Aula Peringatan Kumagai Tsuneko ngeunaan pidéo pangenalan paméran ulang taun ka-30 "Kumagai Tsuneko sareng Book of Connections"

Bubuka eusi acara

開館30周年記念展「熊谷恒子とゆかりの書」を、前期は2020年11月7日(土)から12月13日(日)まで、後期は12月26日(土)から2021年4月4日(日)まで開催しました。当館の展示替え期間に、当館の節目となった記念展を紹介する動画を3回に分けて公開しています。

 

[Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pidéo Pamuka Peringatan 30-an

 

[Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Ulang Tahun ka-30 (satengah taun munggaran) Pidéo pidéo

 

[Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Ulang Tahun ka-30 (Telat) Pidéo Pambuka


Pangiriman: Rebo, 3 April, taun ka-4 Reiwa

deui ka daptar