Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Aula Peringatan Kumagai Tsuneko "Peringatan Aula Peringatan" (No. 5) parantos diterbitkeun

Kami parantos nyebarkeun edisi ka-3 "Peringatan Aula Peringatan" anu ngandung jadwal paméran taun ka 5 Reiwa sareng laporan panilitian kurator anu tanggel waler.Laporan panilitian ieu ngenalkeun ngayakeun paméran ulang taun ka-30 sareng interaksi sareng Yasuko Fujioka, saurang tukang nulis awéwé anu diajar di handapeun Tsuneko Kumagai sareng Takakage Okayama.Punten tingali.

 

 

deui ka daptar