Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Sanno KusadoAula Peringatan Shiro Ozaki

Ngeunaan pembatalan tina XNUMX gedong galéri omongan

Kusabab kaayaan darurat, biantara galeri di Sanno Sosudo / Shiro Ozaki Peringatan Aula XNUMX bakal dibatalkeun dinten Sabtu, XNUMX Méi.Hatur nuhun parantos ngartos.

deui ka daptar