Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
AsosiasiAula Peringatan Shiro Ozaki

Hydrangea karembangan pinuh.

Hydrangea, anu mangrupikeun tempat némbakan anu disumputkeun di aula peringatan, parantos diwarnaan.Waktos anu paling saé kanggo ningali nyaéta dugi ka akhir Juni.Punten sakedap istirahat dina bangku anu disayogikeun dina usum hujan.

Dicandak dina XNUMX Juni

deui ka daptar