Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Sanno Kusado

Kembang Catalpa mekar pinuh.

Kembang Catalpa, anu jarang di Jepang sareng janten spésialisasi Taman Soho, parantos ngahontal puncakna.

Biasana, waktos pangsaéna pikeun ningali éta sakitar dua minggu.

Upami anjeun aya di daérah, mangga tingali.

Dipoto dina 2024.5.12 Méi XNUMX

 

deui ka daptar