Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Ngeunaan ngayakeun pameran kaénan Kana "Pilihan Pilihan Pangalusna Anu Kuring Hayang Ningali Deui"

Pameran Kana no Mi "Pilihan Pilihan Pangalusna Anu Kuring Hayang Ningali Deui"

Tanggal: 2021 Juli 7 (Sap) -November 17, 2021 (Salasa / liburan)

* Salaku tindakan pencegahan panyebaran inféksi coronavirus énggal, punten nganggo topéng, disinféksi ramo, sareng eusian lembar cek kaséhatan nalika anjeun lebet ka musium. * Sesi tiasa dirobih atanapi dibatalkeun gumantung kana kaayaan inféksi coronavirus énggal di payun.Punten Catet.

Bubuka eusi paméran

 Calligrapher Tsuneko Kumagai (1893-1986) aktip salaku kaligrafi kana kana awéwé dina jaman Showa.Sareng sateuacan anjeunna pupus, kuring nyerat "Hatur nuhun" sareng "Abdi bagja", sareng mangrupikeun tulisan anu hadé.Tsuneko kalintang lemahna dina taun-taun engké na anjeunna henteu tiasa nahan sikat, tapi anjeunna nyerat anu terakhir pikeun ngucapkeun syukur ka sadayana.Kritikus Bunpei Tamiya (1937-2019) muji kahirupan Tsuneko Kumagai salaku tukang nyerat, nyarios, "Aya hal anu néwak haté hiji jalma sareng henteu ngantepkeun éta salaku buktos ayana manusa anu namina Tsuneko Kumagai. "Tuh.Salaku peringatan 30-taun pembukaan musium, anu mangrupikeun tonggong tonggong taun kamari, pameran ieu nandaan kaunggulan Tsuneko, sapertos "Hatur nuhun" sareng "Happy Kouji" ti sababaraha karya anu diayakeun ku musium kalayan sukur. Kami bakal ngenalkeun buku anu dipilih kalayan ati-ati.

 Pameran ieu bakal diwangun ku karya-karya Tsuneko, anu kasohor pisan di musium.Tsuneko disarankeun ku guruna, Takakage Okayama (1866-1945), sareng dipamerkeun dina paméran buku Taito Shodoin, organisasi kaligrafi utama dina waktos éta. Salaku tambahan pikeun paméran Makiko "Tosa Diary (Volume Pertama) anu meunang penghargaan. "(1933), dumasar kana modél anu ditampi ti Takakage, anjeunna diajar" Yorozu no Kotowa "(" Yorozu no Kotowa "(1933)," Tsuki no Ito Akaki "(1971), karangan" Anak jukut bantal "dipamerkeun di Pameran anu disponsoran ku Asahi Shimbun tina 1980 kaligrafi kontemporer, sareng "Takashikusa (panganteur)" (pamuka) dipamerkeun dina paméran Nitten dina taun-taun pamungkas na. 1986) sareng karya-karya sanés Tsuneko bakal dipamerkeun di hiji tempat.Punten tingali buku anggun Tsuneko anu ngalangkungan Kana.

Pameran Kana no Mi "Pilihan Pilihan Pangalusna Anu Kuring Hayang Ningali Deui"

Tsuneko Kumagai << Yorozu no Kotoha (Tsunakusa) >> 1971 Kumpulan Aula Peringatan Kumagai Tsuneko di Ota Ward

Tsuneko Kumagai << Monofuno (Manyoshu) >> 1975 Kumpulan Aula Peringatan Tsuneko Kumagai, Ota Ward

Inpormasi paméran

Sidang 2021 Juli 7 (Sap) -November 17, 2021 (Salasa / liburan)
Jam muka 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
dinten panutup Unggal Senen (8 Agustus (Senen / liburan), 9 Séptémber (Senén / liburan) dibuka, ditutup énjingna)
Fee pangakuan Sawawa: 100 yen Barudak: 50 yen
* Gratis pikeun jalma umur 65 sareng langkung (sertipikat diperyogikeun) sareng di handapeun 6 taun.
Obrolan galéri sareng inpormasi kebon Éta dibatalkeun kusabab dikaluarkeun kaayaan darurat kusabab panyebaran inféksi coronavirus énggal.
Hatur nuhun parantos ngartos.
tempat pasamoan Aula Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

deui ka daptar