Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Ngeunaan pidéo bubuka program gawé bareng daérah "Kertas sareng Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Waktu-"

Inpormasi Aula Peringatan Kumagai Tsuneko ngeunaan pidéo pangenalan program gawé bareng daérah "Kertas sareng Kaligrafi-Aliran Tinta, Aliran Waktos-"

Bubuka eusi acara

Kusabab kaayaan darurat, acara éta bakal diperpanjang ti tanggal 6 Juni (Salasa) dugi ka 1 Juli (Minggu). Parantos dileupaskeun.Obrolan galériBakal dilaksanakeun dinten Saptu, 6 Juni jam 26:11 sareng 00:13 kalayan sistem pra-pendaptaran 00 jalmi unggal waktos.Punten tingali.

 

[Aula Peringatan Kumagai Tsuneko] Program kerjasama daérah (satengah taun munggaran) Pidéo pidangan


Pangiriman: Kemis, 3 Juni, taun ka-6 Reiwa

deui ka daptar