Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment
AsosiasiAula Peringatan Ryuko

Dilaksanakeun "Wisata Musim Panas Museum Ota"

Opat musium sareng galeri seni di Ota Ward (musium lokal, Museum Omori Nori, Aula Peringatan Ryuko, sareng Aula Peringatan Katsu Kaishu) bakal ngayakeun paméran khusus sareng paméran khusus nalika Olimpiade.

Salian ti paméran anu ngamangpaatkeun ciri unggal gedong, rally rally sareng spot poto bakal disiapkeun.
Punten candak kasempetan ieu pikeun nganjang ka musium di Ota Ward.

"Wisata Musim Panas Museum OtaKanggo inpormasi lengkep, mangga parios detil na tina URL di handap.https://www.city.ota.tokyo.jp/seikatsu/manabu/4kan_renkei/index.htm

deui ka daptar