Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Kinerja
Wawacan
AsosiasiWargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya

Inpormasi penjualan tikét performa anu disponsoran ku asosiasi (dirilis dina 1 Juli)

Tikét performa ieu bakal dijual online sareng telepon hungkul tikét ti 2022:1 tanggal 12 Juli 10 (Rebo)!
Salaku tambahan, penjualan loket dina dinten mimiti penjualan badé jam 14:00.Punten kedah ati-ati.

Kumaha mésér tikét

 

Proyék Husus Festival Otawa 2022
Kabuki pikeun kahiji kalina

  • Tanggal / 2022 Séptémber 3 (Sab) 19:13 ngamimitian (30:12 kabuka)
  • Aula / Aula Warga Plaza Ota Warga
  • Cast / Kubik: Shijuro Tachibana, Sennosuke Wakatsuki, Kotoomi Hanayagi, Kosuke Yamatani, Momonoki Fujima, Wewengkon: Nagauta Tone Sakata Maiko, Hayashi Mochizuki Takinosuke

Klik di dieu pikeun detil

deui ka daptar