Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

[Penting] Ngeunaan panutupan samentawis Aula Peringatan Kumagai Tsuneko

Aula Peringatan Kumagai Tsuneko bakal ditutup samentawis samentawis ti 10 Oktober 15 (Jumaah) kusabab panilitian sareng renovasi damel kusabab buruk fasilitasna.Kami bakal ngabéjaan anjeun nalika tanggal kabuka parantos diputuskeun.Kami nyungkeun hapunten bilih aya kasulitan, sareng hatur nuhun kana pangertosan anjeun.

Mangsa katutup

Reiwa 3 (2021) 10 Oktober (Jumaah)-kanggo saheulaanan

deui ka daptar