Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko

Ngayakeun paméran karya "Sarerea milih! Koléksi Peringatan Ryuko"

Pameran karya "Sarerea milih! Koléksi Peringatan Ryuko"
Sidang: (satengah taun kahiji) 3 Nopémber, taun ka-11 (Saptu) -20 Januari (Minggu), taun ka-4 Reiwa
   (Ahir) 4 Pébruari (Saptu) - 2 April (Minggu), taun ka-5 Reiwa

* Salaku tindakan pencegahan panyebaran inféksi coronavirus énggal, punten nganggo topéng, disinféksi ramo, sareng eusian lembar cek kaséhatan nalika anjeun lebet ka musium.Kami ngahargaan pamahaman sareng kerjasama anjeun.

Bubuka eusi paméran

 Dina paméran ieu, dumasar kana sora popularitas karya anu diayakeun ku Aula Peringatan Ryuko ti April nepi ka Juli Reiwa 3, pelukis Jepang Ryuko Kawabata (4-7) sapanjang semester kahiji jeung kadua. ) Karya bakal diwanohkeun sapanjang. kalayan pesen anu ditampi ti sémah.
 Dina istilah saméméhna, "Tora no Ma" (1947) narima komentar kayaning "Abdi hoyong ningali deui!", "Kuring impressed nalika kuring mimiti datang ka aula peringatan", sarta "Kuring teu acan ningali eta". jadi kuring hayang anjeun némbongkeun éta". Urang utamana bakal némbongkeun karya layar badag kayaning "Taun" jeung "Whirlpool" (1956).Salaku tambahan, urang bakal ngenalkeun karya agung Ryuko sapertos "Kusa no Mi" (1931), "Bomb Sanka" (1945), sareng "Rafting" (1959), anu rengking luhur dina polling popularitas dina satengah kadua.Satuluyna, tina total sora popularitas, karya tina sudut pandang karya anu narik perhatian dina opat kategori "Meiji ka Taisho era", "pra perang", "pasca perang" karya Ryuko, sarta "Kappa digambar ku Ryuko". kapilih.Mangga manggihan deui pesona anyar karya Ryuko tina rencana paméran diwangun ti sudut pandang datar tina sudut pandang nu datang urang.

※前期・後期の展示替え作業のため、令和4年1月31日~2月4日まで休館します。

・ [Siaran Pers] Pameran Karya "Sadayana Milih! Koleksi Peringatan Ryuko" ・ [Flyer] Pameran Karya "Sadayana Pilih! Koleksi Peringatan Ryuko"

 

Paméran utama

Dipamerkeun pikeun sakabéh période salila pameran

Kawabata Ryuko "Tiger Room" 1947, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koléksi

Ryuko Kawabata << Pesta Rawa >> 1950, Koléksi Museum Peringatan Ryuko Ward Ota

Ryuko Kawabata << Aliran Ashura (Oirase) >> 1964, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

Pameran satengah munggaran (Saptu, 11 Nopémber-Minggu, 20 Januari, taun ka-4 Reiwa)

Kawabata Ryuko "Ichiten Gomochi" 1927, Koléksi Museum Peringatan Ota Ward Ryuko

Ryuko Kawabata "Tatsumaki" 1933, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koléksi

Kawabata Ryuko << Whirlpool >> 1956, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

Pameran telat (4 Pébruari (Sabtu) - 2 April (Minggu), taun ka-5 Reiwa)

 

Ryuko Kawabata "Rafting" 1959, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koléksi

Kawabata Ryuko "Wolong" 1945, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koléksi

Ryuko Kawabata "Bomb Sanka" 1945, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

 

Inpormasi paméran

Sidang (Panglima kahiji) Reiwa 3 Nopémber 11 (Sabtu) -Reiwa 20 Januari 4 (Minggu)
(Ahir) 4 Pébruari (Saptu) - 2 April (Minggu), taun ka-5 Reiwa
Jam muka 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
dinten panutup Senén (Buka dina 1 Januari (Senén / libur) jeung 10 Maret (Senén / libur), ditutup dina 3 Januari (Salasa) jeung 21 Maret (Salasa))
Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Parobahan paméran telat (1 Januari-31 Pébruari)
Fee pangakuan

Dewasa (16 taun ka luhur): 200 yen Barudak (6 taun ka luhur): 100 yen
* Gratis kanggo murangkalih umur 65 taun ka luhur (peryogi sertifikasi).

Inpormasi ngeunaan Ryuko Park 10:00, 11:00, 14:00
* Gerbang dibuka dina waktos di luhur, sareng anjeun tiasa sacara bébas niténanna salami 30 menit.
Obrolan galéri

Kaping: Semester kahiji Reiwa 3rd Désémber 12th (Minggu), Reiwa 12th Januari 4th (Minggu)
    Telat Reiwa 4 Pébruari 2 (Minggu), 20 Maret (Minggu)

Sakitar 11 menit ti 30:13 sareng 00:40 unggal dinten
Sistem aplikasi sateuacanna, kapasitas 25 jalma unggal waktos (dasar anu mimiti dilayanan)

Anjeun tiasa nerapkeun ku nelepon hotél (03-3772-0680).

Pencét di dieu pikeun nerapkeun ku email

tempat pasamoan

Aula Peringatan Ota Ward Ryuko

deui ka daptar