Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Recruitment
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Aula Peringatan Kumagai Tsuneko Reiwa Kuliah Aula Peringatan 3 Taun 3

Aula Peringatan Kumagai Tsuneko Reiwa Kuliah Aula Peringatan 3 Taun 3

"Sajarah Tsuneko Kumagai jeung salakina Koshiro"

Bubuka eusi

Tsuneko Kumagai (Kumagata Tsuneko 1893-1986), ahli kaligrafi kana, ngayakeun paméran wisuda di 1982 pikeun miéling bubuka Galeri Kyukyodo, dimana almarhum salakina Koshiro jadi manajer. Nalika Kyukyodo ngagungkeun ulang taun ka-2022 taun 40, Tsuneko bakal ngenalkeun sajarah ti patepunganna sareng Koshiro Kumagai (1887-1973) dugi ka ngayakeun pameran wisuda.


Tsuneko Kumagai sareng salakina Koshiro di bumi dina dinten pengumuman Order of the Precious Crown (1967)

Inpormasi rekrutmen

tanggal kajadian Saptu, 2022 Januari 2
waktos kabuka 14:00-15:30 (Muka ti 13:30)
tempat pasamoan Ruang Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Guru Ota Ward Kumagai Tsuneko Memorial Hall Curator
Kapasitas ngaran 50
* Upami kapasitasna ngaleuwihan, lotre bakal dilaksanakeun.
* Bébas biaya asup
Bates waktos aplikasi Kedah sumping dinten Salasa, 2022 Pébruari 2
Kumaha cara ngalamar

Mangga panawaran ku "kartu pos round-trip" atawa "FAX" (nepi ka 1 urang per mail).Mangga eusian kode pos, alamat, ngaran (furigana), umur, nomer telepon, jeung "2rd Memorial Hall Course" sarta kirimkeun ka handap. * Upami anjeun ngalamar ku fax, pastikeun anjeun ngasupkeun nomer fax pikeun balesan.

* Urang tiasa masihan inpormasi sapertos nami sareng inpormasi kontak anjeun ka lembaga umum sapertos puskesmas upami diperyogikeun.Punten Catet.
Inpormasi kontak

〒143-0024 4-2-1 Tengah, Ota-ku Ota-ku Ryuko Memorial Hall "3rd Memorial Hall Kuliah" Bagian

TEL / FAX: 03-3772-0680

deui ka daptar