Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
AsosiasiAula Peringatan Ryuko

"Konsér Museum Kaze Kaoru (Konsér Pemirsa)" parantos diunggah kana YouTube.

Tanggal 2021 Méi 5, "Konsér Musium Kaze Kaoru", anu maénkeun kuartet string payuneun karya Ryuko, dijadwalkeun diayakeun, tapi éta dibatalkeun kusabab perpanjangan kaayaan darurat.Kituna, dina pidéo ieu, palaku maénkeun program sadidinten tanpa pemirsa.Punten tingali. (Produksi: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)

Proyék Kolaborasi Daérah YouTube "Konsér Musium Kaze Kaoru" Kinerja / Triton String Quartet (Konsér Penonton, Méi 2021)

deui ka daptar