Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
AsosiasiAula Peringatan Ryuko

Dibuka musium maya di Ota Ward City Promosi "Unik Ota"

Musium maya "Unique Ota Virtual Museum" parantos dileupaskeun dina Promosi Kota Ota Ward "Unique Ota".Dina situs ieu, anjeun tiasa sacara bébas nganjang ka musium maya anu didamel nganggo téknologi CG sareng ningali jalanna.
Ngenalkeun 10 karya anu dipilih ku kurator tina kumpulan Museum Rahayat Ota Ward sareng Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko.Punten tingali.

Museum Virtual UniqueOta

写真
Museum Virtual UniqueOta

deui ka daptar