Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
AsosiasiAula Peringatan Ryuko

Dalapan koméntar ngeunaan paméran karya "Era Pameran Institusi Ryuko Kawabata" parantos diunggah kana YouTube.

[Pidéo Ryuko Peringatan YouTube]

Dina séri "Zubari Commentary", kurator Aula Peringatan Ryuko bakal ngenalkeun masing-masing karya Ryuko Kawabata dina koleksi musium.Waktos ayeuna.Kami parantos unggah koméntar kana dalapan karya anu ayeuna dipajang dina paméran karya "Era Pameran Institusi Ryuko Kawabata" dina YouTube.Punten tingali.


Koméntar ngeunaan karya-karya anu dipamerkeun dina paméran karya "Era Pameran Bumi Ryuko Kawabata"

deui ka daptar