Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
sabalikna
Aula Peringatan Ryuko

Balai Peringatan Ryuko sareng tilas padumukan Ryuko Kawabata parantos kadaptar salaku harta budaya (gedong) anu kadaptar sacara nasional.

Kalayan béwara resmi tanggal 2024 Maret 3, "Mantan Gedong Utama Ryuko Kawabata Residence sareng Gerbang Tengah" (diwangun taun 6), "Mantan Gedung Ryuko Kawabata Residence Butsuma" (diwangun taun 26), "Mantan Ryuko Kawabata Residence Buddha Hall" ' ' (diwangun kira-kira taun 30), ``Ruang Lukisan Résidence Old Ryuko Kawabata'' (diwangun taun 30), jeung`` Balai Peringatan Ryuko'' (diwangun taun 13) kadaptar salaku sipat budaya (gedong) anu kadaptar nasional. . Kami bakal terus kerja keras pikeun ngapublikasikeun musium langkung seueur deui ka hareup.

deui ka daptar