Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Pameran /
acara
Aula Peringatan Ryuko

Pameran karya agung ``Syurga anu ku kuring diimpikeun, tina karya-karya pasca perang Ryuko Kawabata'' baris dilaksanakeun.

Pameran karya "Syurga anu pernah kuring impian: Tina karya pasca perang Ryuko Kawabata"
Tanggal: 2024 Juli (Saptu) dugi ka 6 Oktober (Sen/Liburan), 22

Bubuka eusi paméran

 Pelukis Jepang Ryuko Kawabata (1885-1966) dipikanyaho ku karya-karyana anu nyéépkeun kesan anu kuat pikeun pamirsa kalayan sapuan kuas anu berehan dina layar ageung. Di sisi séjén, anjeunna geus ninggalkeun balik rupa-rupa karya, kaasup karya pinuh ku carita, pamandangan fantastis digambar kalawan imajinasi euyeub, sarta karya anu nganyatakeun gaze hipu. Karya pascaperang Ryuko dicirikeun ku seueur karya anu nganyatakeun dunya anu pinuh ku humor humor, ngabalikeun lengkep ti jaman sateuacan perang sareng jaman perang tina tegangan anu langkung luhur.
 ``Dassai'' (1949), anu diideuan ku ``Dassai'' dina bagian musim semi tina kalénder haiku, ngagambarkeun otter kalayan ekspresi lucu sareng lucu, sareng ``Swamp Feast'' (1950) ngagambarkeun rubah. Perkawinan éta mangrupikeun gambaran pikaseurieun ngeunaan perkawinan Kappa, sareng teras dikembangkeun kana séri Kappa, anu terus didamel ku Ryuko. Salaku tambahan, dina Kawasemi (1951), anu ngagambarkeun turun naek cai sareng désa cinyusu panas anu idéal, anjeunna ngimpi ``kaéndahan nimfa (roh) anu katingal dina lukisan Taisai anu kasohor, sanaos anjeunna gaduh penampilan kappa. mandi cai panas.'' Manéhna ogé nyebutkeun. Suasana riang, séhat, sareng gumbira anu diungkabkeun dina karya-karya Ryuko saatos perang tiasa didadarkeun salaku firdaus anu jauh tina dunya dunya. Paméran ieu ngajalajah pamikiran sareng produksi Ryuko dina taun-taun engké, nalika anjeunna ngudag ekspresi bergambar anu bakal janten ``kanikmatan spiritual massa'' di Jepang pasca perang, anu narékahan pikeun nyiptakeun masarakat anu damai sareng sejahtera.

 ・[Press release] Pameran karya "Surga anu pernah kuring impikeun, tina karya pasca perang Ryuko Kawabata""

・[Flyer] Pameran karya "Syurga anu pernah kuring impikeun, tina karya pasca perang Ryuko Kawabata"

・[Daptar] Pameran karya "Surga anu kuring kantos impikeun, tina karya-karya pasca perang Ryuko Kawabata" (enggal sumping)

 

Paméran utama

Ryuko Kawabata, Jade, 1951, Ota Ward Ryuko Memorial Hall

Ryuko Kawabata, Feast in the Swamp, 1950, Ota Ward Ryuko Memorial Hall

Ryuko Kawabata, Reclining Buddha, 1954, Ota Ward Ryuko Memorial Hall

Ryuko Kawabata, Coconut Bonfire, 1935, Ota City Ryuko Memorial Hall

Ryuko Kawabata, Pujangga Plum Blossoms, 1956, Ota Ward Ryuko Memorial Hall

Ryuko Kawabata, Dassai, 1949, Ota Ward Ryuko Memorial Hall

Ryūko Kawabata, 1949 Barudak, XNUMX, Ota Ward Ryūko Memorial Hall

Inpormasi paméran

Sidang Saptu, 2024 Juli 6 nepi ka 22 Oktober 8 (Sen/libur)
Jam muka 9:00 dugi ka 16:30 (lebet dugi ka 16:00)
dinten panutup Senén (buka dina 7 Juli (Senén / Libur) jeung 15 Agustus (Senén / Libur), ditutup dina 8 Juli (Salasa))
Fee pangakuan Umum: 200 yen Murid SMP jeung ngora: 100 yen
*Pangakuan gratis pikeun murangkalih umur 65 sareng langkung (buktina diperyogikeun), murangkalih prasakola, sareng anu ngagaduhan sertipikat cacad sareng hiji pangasuh.
Inpormasi ngeunaan Ryuko Park 10:00, 11:00, 14:00
* Gerbang bakal muka dina waktos di luhur sareng anjeun tiasa niténan salami 30 menit.
Obrolan galéri Kaping: 6 Juni (Minggu), 30 Juli (Minggu), 7 Agustus (Senén/Liburan)
Kurang leuwih 13 menit ti 00:40 unggal poé
Pra-pendaptaran diperlukeun
Anjeun tiasa nerapkeun ku nelepon hotél (03-3772-0680).
Pencét di dieu pikeun nerapkeun ku email
tempat pasamoan

Aula Peringatan Ota Ward Ryukojandéla séjén

 

deui ka daptar