Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Kinerja
Wawacan
AsosiasiWargi urang PlazaAplicoLeuweung budaya

Inpormasi penjualan tikét performa anu disponsoran ku asosiasi (dirilis dina 5 Juli)

release Tanggal

  • Online: Dileupaskeun ti 2024:5 Salasa, 14 Mei 10!
  • Telepon tikét: 2024 April 5 (Salasa) 14:10-00:14
  • Penjualan over-the-counter: 2024 Mei 5 (Salasa) 14:14~

*Ti 2023 Maret 3 (Rebo), kusabab ditutupna pangwangunan Ota Kumin Plaza, telepon anu dikhususkeun tikét bakal janten telepon khusus ti 1:10 dugi ka 00:14 dina dinten anu munggaran dijual. Saatos 00:14, mangga ngadamel reservasi online, di Ota Civic Hall, Aprico, Ota Bunka no Mori, atanapi ku telepon.

Kumaha mésér tikét

Shimomaruko JAZZ Club Mayuko Katakura Quintet

  • Tanggal / 2024 Oktober 7 (Kemis) 18:18 ngamimitian (30: 18 muka)
  • tempat: Ota Civic Plaza Aula Leutik
  • Cast: Mayuko Katakura (Pf), David Negrete (A.Sax), Yusuke Sase (Tp), Pat Glynn (Bs), Gene Jackson (Drs)

Klik di dieu pikeun detil

J. Strauss II operetta "Die Fledermaus" sadaya tindakan dilaksanakeun dina basa Jepang sareng lirik ditarjamahkeun ku Teiichi Nakayama

  • Tanggal acara: Saptu, 2024 Agustus 8, Minggu, 31 Séptémber 9 Dimimitian jam 1:14 (panto muka jam 00:13)
  • Tempat: Ota Civic Hall Aprico Aula Besar
  • Cast: [8 Agustus] Toru Onuma (Eisenstein), Ryoko Sunagawa (Rosalinde), Hibiki Ikeuchi (Falke), Yuga Yamashita (Adipati Orlovsky), jeung sajabana

     [9 Séptémber] Hideki Matayoshi (Eisenstein), Atsuko Kobayashi (Rosalinde), Yuki Kuroda (Falke), Soshiro Ide (Adipati Orlovsky), jeung sajabana

Klik di dieu pikeun detil

deui ka daptar