Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

mere nyaho

Tanggal pembaruan Eusi inpormasi
Tina fasilitasna
AsosiasiWargi urang Plaza

Bewara ngamimitian rapat awal pikeun dianggo dina bulan Juli kusabab dibuka deui Ota Ward Citizens Plaza

Ti 6 Juli 7 (Senén), kami ngarencanakeun pikeun neruskeun panggunaan fasilitas saatos renovasi siling khusus sareng padamelan konstruksi sanés.

Pikeun nyiapkeun deui panggunaan fasilitas, urang bakal ngamimitian rapat awal dina bulan Juni ngeunaan panggunaan aula ageung, aula alit, sareng ruangan paméran dina Juli 6.

Rapat sateuacanna peryogi reservasi, janten punten nelepon inpormasi kontak di handap pikeun pariksa kasadiaan sareng ngadamel reservasi.

[Tanggal ngamimitian deui pra-rapat]

Ti Senén, 6 Juni 6

* Sacara prinsip, dilaksanakeun ngan dina dinten minggu (perhatikeun yén rapat awal bakal ditunda dina énjing 6 Juni sareng ti 13 dugi ka 24)

[Sasaran fasilitas]

· aula badag

・Aula leutik

・Ruang Pameran (pikeun dianggo paméran/ngumpul)

* Dina dua hal, mangga ngayakeun rapat awal.

[Lokasi pasamoan]

Daejeon Citizen's Plaza

* Punten dicatet yén ieu teu tiasa dilakukeun di Ota Civic Hall Aprico.

[Kaayaan cadangan]

Reservasi telepon hungkul

Jam panarimaan: 9am ka 7pm

* Henteu kalebet 22 Mei sareng 6 dugi ka 24 Juni

[Tanggal mimiti ditampa reservasi]

Ti jam 6 dinten Rebo, 5 Mei 15

[Parios/Reservasi]

Telepon: 03-6424-5900 9:7 nepi XNUMX:XNUMX.

 

deui ka daptar