Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Ryuko Peringatan Aula Summer Pakansi Bentuk Aplikasi Program Barudak

Program pakansi usum panas pikeun barudak
"Lalajo, ngagambar, jeung manggihan deui! Hayu urang ngarasakeun Ryuko babarengan!"

Jenis cét naon anu dianggo dina lukisan Jepang?
Ieu mangrupikeun bengkel dimana kolot sareng murangkalih tiasa mendakan kabagjaan karya pelukis Jepang Ryushi Kawabata ku ngaapresiasi karya ageung di Museum Peringatan Ryushi sareng leres-leres ngagunakeun bahan lukisan Jepang dina Bunka no Mori.

〇 Tanggal sareng waktos
Kaping: Minggu, 2024 Agustus 8
■ Isuk (10: 00-12: 15) ■ Soré (14: 00-16: 15)
* Gumantung kana kamajuan unggal pamilon, urang tiasa damel dugi ka 12:30 énjing sareng 16:30 siang.

〇Dosen
Artis Daigo Kobayashi
(Rencana: Raizu Kobo)

EnLacak
Sanggeus ngumpul di Balai Peringatan Ryuko Kota Ota, urang ngalih ka Ota Cultural Forest 2nd Creative Studio (Ruang Seni)
* Butuh sakitar 10 menit perjalanan ti Museum Peringatan Ryushi ka Bunka no Mori.
Mangga mawa botol cai, topi, jeung sajabana pikeun nyegah heatstroke.Ogé, mangga sumping dina baju anu anjeun teu kapikiran janten kotor sabab anjeun bakal ngagambar.

〇 Waragad
Gratis

〇 Targét
kelas 3 ka luhur
* Punten panawaran saatos nampi idin ti kolot atanapi wali anjeun.
*Sahabat ogé tiasa ilubiung, punten tangtoskeun nalika ngalamar.

〇Kapasitas
12 jalma unggal waktu * Lamun kapasitas ngaleuwihan, lotre bakal dilaksanakeun

〇 Bates waktos
Kedah sumping dinten Rebo, 2024 Juli 7

〇Paménta
〒143-0024 4-2-1 Tengah, Ota-ku Ota Ward Ryuko Peringatan Aula "Program Pakansi Musim Panas Barudak" Bagian
TEL: 03-3772-0680

*Kami bakal ngahubungi anjeun tina alamat di handap ieu.Punten setel komputer anjeun, telepon sélulér, sareng sajabana supados tiasa nampi email ti alamat di handap ieu, lebetkeun inpormasi anu diperyogikeun, sareng nerapkeun.

Ngalamar bengkel

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

     

    Waktos anjeun hoyong ilubiung dina 8 Agustus
    Ngaran pamilon
    Conto: Taro Daejeon
    Furigana
    Kelas pamilon 年生
    Pamilon (jalma ka-2) Nami
    Nepi ka 3 jalma tiasa ngalamar.
    Furigana
    Peserta (jalma 2) kelas (tinggalkeun kosong lamun kolot) 年生
    Pamilon (jalma ka-3) Nami
    Nepi ka 3 jalma tiasa ngalamar.
    Furigana
    Pamilon (jalma ka-3) Kelas (tinggalkeun kosong upami kolot) 年生
    Alamat perwakilan
    (Conto) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telepon perwakilan
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun bikeun ngan ukur dianggo pikeun béwara ngeunaan Ryuko Memorial Hall Workshop.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan