Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Pameran Karya Agung Museum Peringatan Ryuko "Torrent of Great Screens" Formulir Aplikasi Obrolan Galeri

Kurator Museum Peringatan Ota Kota Ryuko bakal ngajelaskeun paméran karya "Large Screen Torrence: Reconsidering Ryuko Kawabata's 'Venue Art'" anu bakal dilaksanakeun ti 2024 Maret (Rebo/libur) nepi ka 3 Juni (Minggu), 20. Masu. Sangkan terang jumlah pamilon dina poé, kami nyuhunkeun kerjasama anjeun dina pra-pendaptaran.

〇 Tanggal sareng waktos 
Kaping: 3 Maret (Minggu), 31 April (Minggu), 4 Mei (Minggu), 28 Juni (Minggu)
Jam: 11:30 ~, 13: 00 ~ unggal waktos
    *Eusi unggal sési sami (kira-kira 40 menit).

EnLacak
Ruangan Pameran Peringatan Ryuko

〇 Waragad
Pangakuan waé

QuInquiries (Anjeun ogé tiasa nerapkeun ku telepon)
Aula Peringatan Ota Ward Ryuko 143-0024-4 Pusat, Ota Ward 2-1
TEL: 03-3772-0680

*Kami bakal ngahubungi anjeun tina alamat di handap ieu.Punten setel komputer anjeun, telepon sélulér, sareng sajabana supados tiasa nampi email ti alamat di handap ieu, lebetkeun inpormasi anu diperyogikeun, sareng nerapkeun.

Pameran Karya Agung Museum Peringatan Ryuko "Torrent of Great Screens" Gallery Talk

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    ,

    Ngaran wawakil
    Conto: Taro Daejeon
    Nami pendamping
    Anjeun tiasa ngadaptar dugi ka 2 jalma. Upami anjeun ngalamar ku hiji jalma, punten tinggaleun kosong.
    Waktu partisipasi anu dipikahoyong
    Alamat perwakilan
    (Conto) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telepon perwakilan
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan Ryuko Memorial Hall Gallery Talk.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan