Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Makalah Informasi Seni Budaya Bangsa Ota "ART palebah HIVE" Rekrutmen wartawan bangsal!

Tulisan inpormasi saparapat "ART lebah HVIE", anu diluncurkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Bangsa Ota dina usum gugur 2019, ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal.
Kami milarian wartawan bangsal "Honeybee Corps" pikeun aktip dina taun 2022.
Bari diajar pangaweruh-kumaha ti professional, anjeun bakal kalibet dina sagalana ti ngumpulkeun informasi lokal pikeun cooperating dina persiapan naskah, kayaning wawancara jeung wawancara.

Klik di dieu pikeun tinjauan ART lebah HIVE

Syarat aplikasi ・ Jalma anu umurna langkung ti 18 taun * Siswa SMA henteu diidinan
・ Anu bisa ngalakukeun kagiatan di Bangsal Ota sababaraha kali sabulan * Kaasup poe minggu
・ Anu tiasa komunikasi ku e-mail atanapi konperénsi online
Udaganana ・ Anu resep kana seni
・ Jalma anu pinter nulis kalimat sareng moto nganggo kaméra
・ Jalma anu hayang ngalaksanakeun kagiatan akar di masarakat
・ Jalma anu resep komunikasi sareng jalma
Jumlah anu ngalamar Sababaraha urang
Periode panarimaan 2 Pébruari (Salasa) - 1 Pébruari (Senén)
* Saatos ngonfirmasi detil aplikasi, kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan hasil pamilihan ku email sakitar pertengahan Maret.
Metoda aplikasi Punten daptar tina "formulir aplikasi" di handap ieu.
お 問 合 せ 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Di jero Ota Citizen's Plaza
(Public interest incorporated yayasan) Paguyuban Promosi Budaya Bangsal Ota Divisi Promosi Seni Budaya
Humas / Dédéngéan Umum TEL: 03-3750-1611