Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Kertas inpormasi "ART lebah HIVE" paménta liputan / penyediaan inpormasi

Dina Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART lebah HIVE" diterbitkeun ku Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward, reporter bangsal "Mitsubachi Corps" bakal ngaliput kagiatan budaya sareng seni!Punten kirimkeun kami pamundut atanapi inpormasi ngeunaan kagiatan anu aya hubunganana sareng budaya sareng seni, sapertos acara seni, kagiatan promosi seni, sareng tempat seni.

Ngeunaan "ART lebah HIVE"

Kertas inpormasi triwulanan anu ngandung inpormasi ngeunaan budaya sareng seni lokal.Ngenalkeun acara seni anu diulas di bangsal, inpormasi paméran sareng fasilitas di galeri swasta, inpormasi kagiatan seni pangeusi bangsal, sareng ngenalkeun inohong budaya anu aya hubunganana sareng bangsal.Salaku bahan bacaan anu ngahususkeun kana sagala rupa inpormasi budaya sareng artistik di bangsal, éta bakal disebarkeun gratis di penjuru ku ngalebetkeun koran.

Waktos pangaluaran

  • Édisi spring: XNUMX April (Inpormasi April-Juni)
  • Masalah usum panas: XNUMX Juli (Inpormasi Juli-September)
  • Masalah gugur: 10 Oktober (Inpormasi Oktober-Désémber)
  • Masalah usum: XNUMX Januari (Inpormasi Januari-Maret)

Bates waktos pikeun nyungkeun cakupan sareng nyayogikeun inpormasi

  • Édisi spring: Pertengahan Januari
  • Masalah usum panas: Pertengahan April
  • Kaluaran gugur: Pertengahan Juli
  • Masalah usum: Pertengahan Oktober

Metode pangiriman

  1. Formulir di handap
  2. FAX (03-3750-1150)
  3. Ota Citizen's Plaza, Ota Citizen's Hall Aplico, Ota Bunkanomori

Nalika ngirimkeun ku fax atanapi dina unggal jandéla, punten eusian barang-barang anu diperyogikeun dina pamundut wawancara / formulir penyediaan inpormasi sareng kirimkeun.

Formulir panyabutan inpormasi / inpormasiPDF

Ngeposkeun bakal diputuskeun saatos rapat redaksi.Gumantung kana eusi sareng rohangan dina halaman, panginten moal tiasa dimuat.
Punten Catet.

Wengkuan publikasi

Upami salah sahiji di handap lumaku, éta moal tiasa dipasang.

  1. Éta anu tiasa ngarusak sipat umum sareng martabat pakaitna
  2. Kegiatan politik, kaagamaan, opini sareng publisitas pribadi
  3. Naon waé anu bertentangan sareng katertiban umum sareng sopan santun
  4. Usaha anu tunduk kana Undang-Undang Peraturan Bisnis Pabean, sareng sajabana sareng Optimisasi Usaha (Undang-Undang Nomer 23 Juli 7, 10)
  5. Barang anu dilarang ku hukum atanapi anu tiasa ngalanggar hukum
  6. Anu sanés anu diaku ngagaduhan masalah khusus pikeun kapentingan umum

Enquiries / Pangiriman

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Di jero Ota Citizen's Plaza
Hubungan Masyarakat sareng Bagian Dédéngéan Publik, Divisi Promosi Budaya sareng Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
TEL: 03-3750-1611 FAX: 03-3750-1150

Nyuhungkeun cakupan sareng penyediaan inpormasi

Kami bakal ngahubungi anjeun tina alamat dihandap.
Punten atur alamat ieu janten ditampi dina komputer pribadi anjeun, telepon sélulér, sareng sajabana, lebetkeun inpormasi anu diperyogikeun, sareng panawaran.

 

formulir input

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    Nami (Kanji)
    Conto: Taro Daejeon
    Ngaran (Frigana)
    Conto: Ota Taro
    nomer telepon
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    alamat surélék
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Hubungan sareng eusi paménta / penyediaan

    genre

    名称
    * Nami kajadian, paméran solo, jst.
    Tanggal sareng waktos
    Tempat nyekel
    Homepage atanapi URL sumber
    Poto atanapi leaflet, jst.
    Rincian
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun lebetkeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan Kertas Émbaran Seni Budaya Ota Ward "ART BEE HIVE".

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan