Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

bengkel pangalaman Kyogen

Kurang leuwih 2 menit ti mimiti "Mansaku Mansai Kyogen no Kai Hagi Daimyo, Stick Bond" bakal diayakeun di Ota Citizen's Plaza dina 23 Pebruari (Rebo/libur), di handapeun bimbingan langsung master Kyogen di panggung Urang bakal ngayakeun acara. bengkel.Anjeun bakal ngalaman gerakan dasar sapertos kabiasaan unik Kyogen (kumaha leumpang sareng kumaha nangtung).

Tanggal sareng waktos Pébruari 2022, 2 (Rebo / libur) 23:14 ngamimitian (00:13 bubuka)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
Pamingpin Hiroharu Fukada jeung sajabana
Kapasitas Nepi ka 10 urang (undian upami kapasitasna ngaleuwihan)
Udaganana Mansaku Nomura Kyogen no KaiAnu ngagaleuh tikét sareng nuju kelas tilu SD atanapi langkung luhur
Mangsa aplikasi Kedah sumping ti Rebo, 2021 Désémber 12 dugi ka Senén, 22 Januari 2022
Kumaha cara ngalamar Punten daptar tina "formulir aplikasi" di handap ieu.
* Jadwalna tiasa dirobih atanapi acara tiasa dibatalkeun gumantung kana status inféksi coronavirus énggal.
* Ngaran sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa dipasihkeun ka instansi pamaréntah umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.
お 問 合 せ 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Di jero Ota Citizen's Plaza
(Public interest incorporated yayasan) Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Ota Bagian "Kyogen Experience Workshop"
TEL: 03-3750-1611

Mansaku Nomura Kyogen no Kai

募 フ ォ ー ム

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    Ngaran pamilon (Kanji)
    Conto: Taro Daejeon
    Ngaran pamilon (fonétik)
    Conto: Ota Taro
    Umur pamilon

    Ngaran indungna (Kanji) * Diperlukeun upami pamilonna murid SD

    Conto: Taro Daejeon
    Ngaran indungna (fonetik) * Diperlukeun upami pamilonna murid SD

    Conto: Ota Taro
    Kodeu Pos
    (Nomer satengah lega) Conto: 1460032
    kaayaan
    Kotamadya
    Ngaran kota
    alamat ngaran wangunan
    Punten ogé lebetkeun nami kondominium / apartemen.
    nomer telepon
    (Nomer satengah lébar) Conto: 03-1234-5678
    alamat surélék
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nomer korsi
    Contona: baris ka-10, ka-5
    Pendapat jsb.

    Punten perhatoskeun yén kami moal tiasa ngaréspon sadaya patarosan, pendapat, sareng pamundut anu anjeun kirimkeun ka kami.

    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun lebetkeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan bisnis ieu.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan