Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Bengkel Musik Festa <Summer>

"Bengkel Musik" di Tokyo Bunka Kaikan lahir tina kahoyong anu "Abdi hoyong jalma saloba-lobana pikeun nganikmati éndah musik kalayan langkung gampang."Lokakarya ieu, anu tiasa diiluan ku saha waé ti barudak dugi ka déwasa, mangrupikeun program pendidikan partisipatif anu ngabina kreativitas sareng kerjasama ngalangkungan musik bari ngalaman kanikmatan musik anu ngalangkungan genre.

Leaflet PDFPDF

program

Sadayana bakal dilaksanakeun di Ota Citizen's Plaza.
Kusabab panyebaran inféksi coronavirus énggal, kunjungan Pamimpin Lokakarya Casa da Musica ka Jepang parantos dibatalkeun.Kusabab kitu, kami parantos mutuskeun pikeun ngarobih eusi sababaraha program anu bakal dilakukeun ku Pamimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan.Kanggo detil, punten parios inpormasi pikeun tiap program.
Punten perhatoskeun yén moal aya anu mayar kanggo parobihan ieu.

XNUM X HARI X NUM X poé (Kemis)

[Parobihan program]Darso maung

[Saatos ngarobah]Migo urang Sihir

Bawa kahirupan anyar pikeun anu ditingalkeun sareng didaur ulang kana musik anu saé!

Kaayaan pagelaran

© Mino Inoue

Bulan XNUM X X XN XX X (Jum)

Hayu urang kembangan!Kembang musik

Éta kembang anu henteu gampang bertunas.
Hayu urang kembangan kembang ku kakuatan matahari sareng peri hujan sareng sadayana!

Poto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Sesi hiji Poé

Hayu urang ngadamel musik sareng pamimpin bengkel!
* Parobihan palaku

Kaayaan pagelaran

Ⓒ Mino Inoue

XNUM X Bulan X NUM X Poé (Sat)

Bagja jeung babaturan

Inggris pikaresepeun!
Nyanyi sareng nyarios dina basa Inggris sareng silaturahmi sareng jalma di saluruh dunya!

Poto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Badé Urang Nyanyi?

Awak lentong sareng soanten santai.Milarian anjeun anyar ku nyanyi sareng jogét!
Pemula sareng pangulang deui wilujeng sumping! !!

Poto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Dapur wirahma

Hayu urang masak piring sora sareng wirahma!
Parabot dapur anu anjeun anggo sadaya waktos dirobih janten alat musik anu pikaresepeun!
* Parobihan palaku

Kaayaan pagelaran

Ⓒ Mino Inoue

XNUM X Bulan X NUM X Day

Senang pendak sareng anjeun klasik

~ Biola & Kontrabass & Piano ~
Konsér partisipatif pikeun ningali, ngadangukeun sareng ngalaman

Poto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Inpormasi anu aya hubunganana

Kami bakal ngayakeun bengkel sareng konsér.Mangga tingali di handap pikeun detil.

Bulan XNUM X X XN XX X (Jum)

Konsér Rérén Laut-Rahasia Dada Harta Rahasia-

Gabung sareng babaturan anjeun di laut pikeun muka peti harta karun dunya!

Gambar bengkel / konsér

Ⓒ Mino Inoue