Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Reiwa Pertemuan Seni OTA taun ka-3

Rapat online "Rapat Seni OTA" dimimitian dina taun ka-2 Reiwa salaku tempat patukeuran kalayan partisipasi warga ku ngundang tamu sareng dosen.
Tujuanna pikeun ngadangukeun pendapat sareng pamundut sacara luas, ngabagi inpormasi ngeunaan kagiatan budaya sareng seni, sareng ngawangun jaringan anyar.
Kami bakal nganggona salaku tempat pikeun nyiptakeun kasempetan pikeun kagiatan budaya sareng seni mandiri, sareng tujuan pikeun ngarevitalisasi kagiatan budaya sareng seni di Ota Ward sareng ngajantenkeun daérah langkung pikaresepeun.

Pencét di dieu pikeun palaksanaan Reiwa taun ka-2

Rekomendasi kagiatan seni @ Bangsal Ota << Jalan balanja x Seni >>

Urang ngajak tamu saperti nu boga spot seni di distrik balanja jeung panitia acara seni ngobrol ngeunaan jalan idéal seni jeung kagiatan anu raket patalina jeung masarakat.Bangsal Ota ngagaduhan 140 jalan balanja sareng mangrupikeun jalan balanja nomer hiji di Tokyo.Urang bakal ngabahas babarengan masalah penting naon ngembangkeun masarakat dumasar seni, kalawan conto incorporating seni kana distrik balanja nu akrab jeung jalma dina kahirupan sapopoé maranéhna.

Tanggal sareng waktos Kemis, 2022 November 3 3: 18-30: 20
Métode ngayakeun Asosiasi Saluran YouTube Live Streaming (Gratis)
* Kami bakal ngirim URL partisipasi ka anu ngalamar ku e-mail sakitar akhir bulan Pebruari.
pamaen Gento Kono, Sekjen, Asosiasi Distrik balanja Ota Ward
Hasugetsu Wajima Co., Ltd.. Motofumi
Anzu Bunko Atsushi Kagaya
Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Ota Kepala Bagian Promosi Seni Budaya Nomori Shimamura
Mangsa aplikasi Kedah sumping dinten Salasa, 2022 Pébruari 2
Kumaha cara ngalamar Punten daptar tina "formulir aplikasi" di handap ieu.
* Jadwalna tiasa dirobih atanapi acara tiasa dibatalkeun gumantung kana status inféksi coronavirus énggal.
お 問 合 せ 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Di jero Ota Citizen's Plaza
(Kapentingan umum) Paguyuban Promosi Budaya Bangsal Ota Divisi Promosi Seni Budaya Humas sareng Audiensi Umum
TEL: 03-3750-1611

Propil

Gento Kono, Sekjen, Asosiasi Distrik balanja Ota Ward

Dina 2011, anjeunna ngagabung ka Ota Ward Shopping District Association ku rekrutmen pertengahan karir ti industri konsultan.Ngamajukeun reformasi pangrojong jalan balanja ku reviewing sistem sekretariat federasi sarta ngajukeun sagala rupa ukuran ka Ota Ward.Dina taun-taun ayeuna, kami parantos ngalegaan kagiatan ka sababaraha widang sapertos pariwisata, karaharjaan, sareng kaséhatan, ogé padagangan, sareng kami ogé ngadukung koordinasi kemitraan publik-swasta.

Hasugetsu Wajima Co., Ltd.. Motofumi

Diadegkeun sareng dioperasikeun "Old Folk House Cafe Rengetsu", kafe sareng rohangan nyéwa direnovasi tina bumi pribadi yuswa 89 taun di Ikegami, Ota-ku, Tokyo.Usaha réstoran Kamameshi anu parantos lami "Nire no Ki" di daérah anu sami suksés.

Anzu Bunko Atsushi Kagaya

Dilahirkeun di Kota Urayasu, Préféktur Chiba taun 1993. Dina Séptémber 2019, toko buku kadua "Anzu Bunko" dibuka antara Sanno Omori sareng Magome.Salian novél jeung puisi, toko ogé boga buku heubeul kayaning esai, filsafat, buku gambar, kadaharan, jeung buku ngeunaan mahluk hirup, bari ogé boga sababaraha buku anyar.Aya ogé buku nu patali jeung Magome Writers 'Desa pikeun browsing di hiji sudut toko.Di tukangeun toko, aya ogé lokét dimana anjeun tiasa nginum kopi sareng minuman keras Kulon.

募 フ ォ ー ム

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    Nami (Kanji)
    Conto: Taro Daejeon
    Ngaran (Frigana)
    Conto: Ota Taro
    Anjeun cicing préféktur
    Contona: Tokyo
    年齢
    Hubungan jeung Ota Ward

    alamat surélék
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Eusi anu dipikaresep ku anjeun
    Pra-patarosan

    Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan para palaku, mangga teraskeun patarosan.Punten dicatet yén kami moal tiasa ngawaler kusabab keterbatasan waktos.

    Dimana anjeun terang ngeunaan rekrutmen ieu?

    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun lebetkeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan proyék ieu.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan