Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Aula Peringatan Ryuko Reiwa Kuliah Aula Peringatan Taun ka-3

Kursus aula peringatan mangrupikeun kursus panyebaran budaya ku kurator Ryuko, Tsuneko Kumagai, Sanno Sosudo, sareng Aula Peringatan Shiro Ozaki di Ota Ward, sareng laporan panilitian pangénggalna tina unggal aula peringatan anu dipasihkeun unggal taun.
Kuliah ieu dimimitian nalika pelukis Jepang Ryuko Kawabata (1885-1966) dipilih pikeun kahiji kalina dina Revival Nihon Bijutsuin (pameran institut) dina yuswa 30, sarta sanggeus éta, éta ogé loba dipaké ku Taikan Yokoyama sarta narik perhatian salaku pelukis anyar Tapi, dina yuswa 44 taun, Ryuko bakal ngawanohkeun kumaha anjeunna ninggalkeun paméran institut tur ngadegkeun grup seni sorangan, Seiryusha, dina raraga ngudag seni sorangan.Teras, pandangan Ryuko ngeunaan seni dina waktos éta bakal digali tina "Atelier, August 1932" (dimuat dina "Atelier" edisi Agustus 8") anu ditulis ku Ryuko pikeun Daikan.

Kuliah Peringatan Reiwa Taun ka-3 "Ryuko Kawabata / Sabalikna Yokoyama Taikan"

Tanggal sareng waktos: Saptu, 4 Maret, taun ka-3 Reiwa 19: 13-30: 15
Kuliah: Takuya Kimura (Kurator, Balai Peringatan Ryuko, Bangsal Ota)
Tempat pasamoan: Aula Ota Bunkanomori
Bates waktos: Kedah sumping dugi Senén, 4 Maret, 3 taun Reiwa
Kapasitas: 100 jalma (undian upami kapasitasna ngaleuwihan)

* Dina raraga nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang mastikeun panganggona topéng sareng ngukur suhu nalika asup.
* Gumantung kana kaayaan inféksi, tanggal na tiasa dirobih atanapi kajadianana kedah ditilar.Punten Catet.
* Punten perhatoskeun yén nami sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa disayogikeun ka instansi administrasi umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.

Aplikasi acara

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    Ngaran wawakil
    Conto: Taro Daejeon
    Nami pendamping
    Anjeun tiasa ngadaptar dugi ka 2 jalma. Upami anjeun ngalamar ku hiji jalma, punten tinggaleun kosong.
    Waktu partisipasi anu dipikahoyong
    Alamat perwakilan
    (Conto) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telepon perwakilan
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan acara di Aula Peringatan Ryuko.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan