Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Ryuko Memorial Hall Interactive Appreciation Workshop Formulir Aplikasi

Bengkel Apresiasi Interaktif "Pamilihan Tatsuko! Naon Ryuko anu pangsaéna anu anjeun pilih?"

Ieu workshop pikeun ngarasakeun "Pilihan Anjeun! Koléksi Peringatan Ryuko" dilaksanakeun di Aula Peringatan Ryuko.Hayu urang milarian anu khusus pikeun anjeun tina karya Ryuko anu dipilih ku seueur jalma!
Anggota Tatsuko Art Club bakal ngabantosan sadayana pikeun ngahargaan éta, ku kituna bahkan murangkalih anu énggal-énggal di musium tiasa ilubiung kalayan percaya diri.

〇 Tanggal sareng waktos
Tanggal: 2022 Maret 3 (Senén / libur)
■ Isuk (10: 00-11: 30) ■ Soré (13: 30-15: 00)

EnLacak
Ota Ward Ryuko Memorial Hall (4-2-1 Central, Ota Ward)
Ruang paméran

〇 Waragad
Gratis

〇 Targét
Siswa SD sareng pendamping ogé tiasa ilubiung

〇Kapasitas
15 jalma unggal waktu * Lamun kapasitas ngaleuwihan, lotre bakal dilaksanakeun

〇 Bates waktos
Kedah sumping dina Senén, 2022 Maret 3

〇Paménta
〒143-0024 4-2-1 Tengah, Ota-ku Ota-ku Ryuko Memorial Hall "Workshop" Bagian
TEL: 03-3772-0680

* Kajadian meureun kudu ditinggalkeun gumantung kana kaayaan inféksi.Dina hal éta, kami bakal ngahubungan anjeun.Punten Catet.
* Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang parios ngagem topéng sareng mariksa kasihatan nalika di lebet.
* Punten perhatoskeun yén nami sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa disayogikeun ka instansi administrasi umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.

Aplikasi bengkel

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

     

    Waktu partisipasi anu dipikahoyong dina 3 Maret
    Ngaran pamilon
    Conto: Taro Daejeon
    Umur pamilon
    Pamilon (jalma kadua) Nami
    * Nepi ka XNUMX jalma tiasa ngalamar.
    Pamilon (jalma kadua) Umur
    Pamilon (jalma kadua) Nami
    * Nepi ka XNUMX jalma tiasa ngalamar.
    Pamilon (jalma kadua) Umur
    Alamat perwakilan
    (Conto) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telepon perwakilan
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun bikeun bakal dianggo ngan ukur pikeun béwara ngeunaan Bengkel Peringatan Ryuko.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan