Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Acara Patali Kolaborasi Peringatan Ryuko Aula

Ngeunaan paméran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Koike, Takashi Tenmeiya, Akira Yamaguchi-" diayakeun ti 3 Séptémber (Sab) dugi ka 9 Nopémber (Panonpoe) di Reiwa 4 Kami bakal ngayakeun acara biantara ku kontémporer kolektor seni Ryutaro Takahashi sareng ceramah ku Yuji Yamashita, anu ngawas pameran.

Acara Acara Ryutaro Takahashi "Wengi Ngobrol ngeunaan Kumpulan di Aula Peringatan Ryuko"

Tanggal sareng waktos: Sabtu, 3 Séptémber, 9 taun Reiwa 25: 18-00: 19
Kuliah: Ryutaro Takahashi (psikiater, kolektor seni kontémporér)
Tempat rapat: Ruang Pameran Aula Peringatan Ota Ward Ryuko
Bates waktos: Kedah sumping dugi ka Jumaah, 9 Séptémber ※ Resepsi parantos réngsé  Kapasitas: 50 jalma (undian upami kapasitasna ngaleuwihan)

Kuliah Yuji Yamashita "Kompetisi sareng Ryuko! -Tentang Kumpulan Ryutaro Takahashi-"

Tanggal sareng waktos: Minggu, 3 Oktober, taun ka-10 Reiwa 24: 14-00: 15
Dosen: Yuji Yamashita (ahli sejarah seni, profésor di Universitas Meiji Gakuin)
Tempat rapat: Ruang Serbaguna Ota Bunkanomori
Bates waktos: 10 Oktober (Jumaah) Kapasitas: 8 jalma (undian upami kapasitasna ngaleuwihan)

* Dina raraga nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang mastikeun panganggona topéng sareng ngukur suhu nalika asup.
* Gumantung kana kaayaan inféksi, tanggal na tiasa dirobih atanapi kajadianana kedah ditilar.Punten Catet.
* Punten perhatoskeun yén nami sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa disayogikeun ka instansi administrasi umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.

kumaha cara ngalamar

Anjeun tiasa nerapkeun ku "email" tina formulir dina halaman ieu.

Anjeun tiasa ogé nerapkeun ku "FAX" atanapi "kartu pos balik-balik".Punten nyerat nami acara anu dipikahoyong "Talk Event" atanapi "Kuliah", jumlah pamilon, nami (furigana) sareng umur para pamilon, sareng kode pos, alamat, sareng nomer telepon teras kirimkeun kana tujuan aplikasi. (Hingga 1 jalma tiasa ngalamar hiji salinan)
* Punten tangtukeun alamat sareng nami anjeun dina kartu pos.
* Punten lebetkeun nomer fax anu tiasa anjeun bales.

QuPertanyaan / Aplikasi
Aula Peringatan Ota Ward Ryuko 143-0024-4 Pusat, Ota Ward 2-1
TEL / FAX: 03-3772-0680

Aplikasi acara

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    Ngaran wawakil
    Conto: Taro Daejeon
    Nami pendamping
    Anjeun tiasa ngadaptar dugi ka 2 jalma. Upami anjeun ngalamar ku hiji jalma, punten tinggaleun kosong.
    Waktu partisipasi anu dipikahoyong
    Alamat perwakilan
    (Conto) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telepon perwakilan
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan acara di Aula Peringatan Ryuko.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan