Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Program seni pakansi usum panas

Bengkel "Hayu urang ngadamel ngan ukur hiji nonton di dunya sareng seniman! \

Ieu mangrupikeun bengkel pikeun ngadamel jam tangan anu asli sareng seniman kontemporer Satoru Aoyama.
Mr. Aoyama nganggap produksi karya salaku kagiatan sadidinten, sareng ngalangkungan toko online sareng paméranna nyalira, anjeunna nyiptakeun karya-karya anu ngagambarkeun kaayaan sosial ayeuna, sapertos gambar ku mesin jahit industri, jam sulaman, sareng tambalan.

tanggal kajadian Saptu, 8 September, 7 Minggu
Unggal dinten ① 10:00 dugi ka 12:00 ② 13:15 dugi ka 15:15
tempat pasamoan Ota Ward Plaza Art Room
Guru Satoru Aoyama (seniman)
費用 500 yen, sistem aplikasi sateuacanna
Kapasitas Dugi ka 13 jalma unggal waktos (upami kapasitasna langkung, lotre bakal dilaksanakeun)
Udaganana Saptu, 8 Agustus ① ・ ② Murid SD
8 Agustus (Matahari) ① Murid sakola dasar, ② Murid sakola SD sareng saluhureuna (sawawa ogé wilujeng sumping)
* Kusabab jumlah jalma anu tiasa nganggo kamar diwatesan pikeun nyegah panyakit tepa, kolot henteu tiasa ngiringan atanapi wisata.Punten Catet.
Mangsa aplikasi 2021 Juni 6 (Senén)-28 Juli 2021 (Senén)
Kumaha cara ngalamar Punten daptar tina "formulir aplikasi" di handap ieu.
* Jadwalna tiasa dirobih atanapi acara tiasa dibatalkeun gumantung kana status inféksi coronavirus énggal.
* Ngaran sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa dipasihkeun ka instansi pamaréntah umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.
お 問 合 せ 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Di jero Ota Citizen's Plaza
(Yayasan dilebetkeun ku kapentingan umum) Bagian Promosi Budaya Budaya Ota Ward "Art WS"
TEL: 03-3750-1611

* Formulir aplikasi bakal diterbitkeun dina halaman ieu ti 2021 Juni 6 (Senen).