Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

Galeri Pameran Kolaborasi Peringatan Ryuko Aula

Ngeunaan paméran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Koike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-" diayakeun ti 3 Séptémber (Sab) dugi ka 9 Nopémber (Panonpoe) di kurator Reiwa 4 A di Aula Peringatan Ryuko di Ota Ward bakal ngajelaskeun.
Saatos ngalakukeun tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, kami bakal ngayakeun galéri galéri sapertos kieu kalayan jumlah maksimum pamilon.

〇 Tanggal sareng waktos 
Tanggal: 9 Séptémber (Panonpoé), 19 Oktober (Panonpoé), 10 Nopémber (Rebo / liburan)
Jam: 11:30 ~, 13: 00 ~ unggal waktos
Gumantung kana kaayaan inféksi, anjeun panginten kedah ngarobih tanggal atanapi ninggali kajadian éta.
Dina kasus éta, kami bakal ngahubungan anjeun.Punten Catet.

* Eusi unggal sési sami (sakitar 40 menit).
* Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang parios ngagem topéng sareng mariksa kasihatan nalika di lebet.
* Punten perhatoskeun yén nami sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa disayogikeun ka instansi administrasi umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.

EnLacak
Ruangan Pameran Peringatan Ryuko

〇 Waragad
Pangakuan waé

〇Kapasitas
25 jalma unggal waktos * Dasar anu mimiti-dilayanan-mimiti (tenggat waktos pas kapasitas ngahontal)

QuInquiries (Anjeun ogé tiasa nerapkeun ku telepon)
Aula Peringatan Ota Ward Ryuko 143-0024-4 Pusat, Ota Ward 2-1
TEL: 03-3772-0680

Daptar pikeun Galeri Talk

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    Ngaran wawakil
    Conto: Taro Daejeon
    Nami pendamping
    Anjeun tiasa ngadaptar dugi ka 2 jalma. Upami anjeun ngalamar ku hiji jalma, punten tinggaleun kosong.
    Waktu partisipasi anu dipikahoyong
    Alamat perwakilan
    (Conto) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telepon perwakilan
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan Ryuko Memorial Hall Gallery Talk.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan