Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

[Dina rekrutmen! ]Otawa Festival 2022 Nyambungkeun Gedong Diajar Basa Jepang-Héjo sareng Damai

"Otawa Festival" dimimitian di 2017 sareng parantos dipikaresep ku warga salaku acara dimana anjeun tiasa gampang ngalaman budaya Jepang.
Ti taun ayeuna, kami bakal ngayakeun lokakarya kelompok leutik sahingga anjeun tiasa ningkatkeun minat anjeun kana budaya Jepang dumasar kana gaya hirup anu énggal.
Anjeun tiasa nikmati babarengan ti barudak dugi ka déwasa!

Waktos nyanghareupan budaya tradisional Jepang <Seni pintonan tradisional>

Flyer

Leaflet PDFPDF

Dunya seni pertunjukan anu parantos diturunkeun dina sajarah Jepang anu panjang
Diantarana, musik Jepang sareng jogét Jepang mangrupikeun budaya Jepang anu parantos dibudidayakan sareng kahirupan sadidinten.
Ayeuna, hayu urang toél waktos kanggo ngaraos haté sareng intina urang Jepang deui ♪

Grant (Seni Pertunjukan Tradisional): Yayasan Metropolitan Tokyo pikeun Sejarah sareng Dewan Seni Budaya Tokyo [Grant Pengalaman Seni Pertunjukan Tradisional]

[Tungtung panarimaan]Tangtu alat musik Jepang
deui!Diajar alat musik Jepang! !! !! ~ Koto, Shamisen, Kotsuzumi ~

Jaman Edo cenah mangrupikeun jaman nalika seni budaya sumebar ka masarakat biasa.
Rupa-rupa pelajaran nuju aktip, sareng diantarana, alat musik Jepang kasohor pisan.
"Koto", anu dianggap salaku salah sahiji kasenangan kulawarga anu bergengsi, "Shamisen", anu sacara lega kasohor di kalangan masarakat biasa, sareng "Kotsuzumi", anu dianggo dina tahapan Noh sareng Kabuki.

Saatos jumlahna 6 latihan (1 jam satengah), hasilna bakal diumumkeun di Ota Ward Plaza Aula Kecil dina Saptu, 3 Maret.

Pencét di dieu pikeun detil sareng aplikasi

Poto 1 kursus alat musik Jepang
Poto 2 kursus alat musik Jepang
Poto 3 kursus alat musik Jepang

[Tungtung panarimaan]Tangtu jogét Jepang
Ngagem yukata sareng jogét-Pengantar tari Jepang-

Tari Jepang gaduh sejarah sareng sejarah anu mekar tina tarian Kabuki.
Mangrupikeun tarian anu warna-warni sareng pikaresepeun anu nganyatakeun angin, tatangkalan, sareng manuk, sareng jogét lalaki sareng awéwé sagala umur.
Dina waktos ayeuna, anjeun bakal diajar dasar-dasar jogét Jepang, tina ganti baju dugi ka paripolah.

Saatos jumlahna 6 latihan (1 jam satengah), hasilna bakal diumumkeun di Ota Ward Plaza Aula Kecil dina Saptu, 3 Maret.

Pencét di dieu pikeun detil sareng aplikasi

Waktos nyanghareupan budaya tradisional Jepang <Hana / Téh / Kaligrafi>

Flyer

Leaflet PDFPDF

Aya seueur hal dina budaya Jepang anu ngagaduhan "jalan".
Budaya "jalan" anu parantos turun ti ratusan taun parantos lami katarik jalma.
Hayu urang ngalaman tilu cara, <Susun kembang>, <Upacara tèh>, sareng <Calligraphy>!

[Tungtung panarimaan]Tangtu susunan kembang
-Hirup kembang musiman

Aya rupa-rupa sakola dina susunan kembang, tapi kali ieu, urang bakal nyandak <Ko-ryu>, <Sogetsu-ryu>, sarta <Ikenobo> unggal bulan nyieun kembang musiman.

Pencét di dieu pikeun detil sareng aplikasi

Kaayaan pangaturan kembang

[Tungtung panarimaan]Tangtu upacara tèh
~ Waktos pikeun nyanghareupan diri

Naha anjeun henteu ngadamel waktos anu euyeub sacara rohani ku nyanghareupan diri nyalira ngalangkungan upacara téa tina kahirupan sadidinten anjeun anu sibuk?

Pencét di dieu pikeun detil sareng aplikasi

Kaayaan upacara tèh

[Rekrutmen tambahan! ]Tangtu kaligrafi
~ Akrab sareng sikat ‡ Dunya kaligrafi

Ayeuna komputer pribadi sareng telepon sélulér parantos nyebar sareng kasempetan nyerat serat parantos turun sacara dramatis, hayu urang nyerat serat nganggo sikat sareng mangsi!

Pencét di dieu pikeun detil sareng aplikasi

Kaayaan kaligrafi