Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Pameran Masterpiece Museum Peringatan Ryuko "Era Pameran Bumi Kukoata Ryuko" Talk Talk

Takuya Kimura, kurator Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko, ngajelaskeun paméran karya "Éra Pameran Institusi Kawabata Ryuko salaku Star Giant Anyar tina Panggung Lukisan" anu diayakeun ti 3 April (Sab) dugi ka 4 Juli (Sun) di Reiwa.
Saatos ngalakukeun tindakan pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, kami bakal ngayakeun galéri galéri sapertos kieu kalayan jumlah maksimum pamilon.

〇 Tanggal sareng waktos 
tanggal acara:3 April (Panonpoé), 4 Méi (Rebo / liburan), 25 Méi (Minggu) * Dibatalkeun
    XNUM X Bulan X NUM X Day
Jam: 11:30 ~, 13:00 unggal waktos

* Eusi unggal sési sami (sakitar 40 menit).
* Pikeun nyegah panyebaran inféksi coronavirus énggal, urang parios ngagem topéng sareng mariksa kasihatan nalika di lebet.
* Gumantung kana kaayaan inféksi, tanggal na tiasa dirobih atanapi kajadianana kedah ditilar.Punten Catet.
* Punten perhatoskeun yén nami sareng inpormasi kontak anu anjeun anggo tiasa disayogikeun ka instansi administrasi umum sapertos puskesmas umum anu diperyogikeun.

EnLacak
Ruangan Pameran Peringatan Ryuko

〇 Waragad
Pangakuan waé

〇Kapasitas
25 jalma unggal waktos * Dasar anu mimiti-dilayanan-mimiti (tenggat waktos pas kapasitas ngahontal)

QuInquiries (Anjeun ogé tiasa nerapkeun ku telepon)
Aula Peringatan Ota Ward Ryuko 143-0024-4 Pusat, Ota Ward 2-1
TEL: 03-3772-0680

 

Daptar pikeun Galeri Talk

  • Lebetkeun
  • Konpirmasi eusi
  • kirimkeun lengkep

Mangrupikeun barang anu diperyogikeun, janten punten pastikeun ngeusianana.

    Ngaran wawakil
    Conto: Taro Daejeon
    Nami pendamping
    Anjeun tiasa ngadaptar dugi ka 2 jalma. Upami anjeun ngalamar ku hiji jalma, punten tinggaleun kosong.
    Waktu partisipasi anu dipikahoyong
    Alamat perwakilan
    (Conto) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telepon perwakilan
    (Nomer satengah lébar) (Conto) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumérik satengah lébar) Conto: sample@ota-bunka.or.jp
    Nanganan inpormasi pribadi

    Inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun bakal dianggo ukur pikeun bewara ngeunaan Ryuko Memorial Hall Gallery Talk.

    Upami anjeun satuju nganggo inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun pikeun ngahubungi kami, mangga pilih [Satuju] sareng teraskeun kana layar konpirmasi.

    Tingali "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Pangiriman lengkep.
    Hatur nuhun pikeun ngahubungi kami.

    Balik deui ka luhur pergaulan

    Pameran Masterpiece Museum Peringatan Ryuko "Era Pameran Bumi Kukoata Ryuko" Talk Talk