Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Ngeunaan pakaitna

Laporan kauangan / laporan bisnis

Reiwa anggaran taun XNUMX sareng rencana bisnis

Reiwa anggaran taun ka-XNUMX

Reiwa anggaran taun ka-XNUMXPDF

Reiwa rencana bisnis taun ka-XNUMX

Reiwa rencana bisnis taun ka-XNUMXPDF

Reiwa laporan keuangan taun XNUMX / laporan bisnis

Reiwa laporan kauangan taun ka-XNUMX

Reiwa laporan kauangan taun ka-XNUMXPDF

Reiwa laporan bisnis taun XNUMX

Reiwa laporan bisnis taun XNUMXPDF

Taun kahiji Reiwa (FY31) Laporan hasil kauangan / laporan bisnis

Reiwa laporan kauangan taun munggaran

Reiwa laporan kauangan taun kahijiPDF

Laporan bisnis pikeun taun mimiti Reiwa

Reiwa laporan bisnis taun munggaranPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY30

Laporan laporan kauangan 30

Pernyataan kauangan 30PDF

30 Laporan Bisnis

30 Laporan BisnisPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY29

Laporan laporan kauangan 29

Pernyataan kauangan 29PDF

29 Laporan Bisnis

29 Laporan BisnisPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY28

Laporan laporan kauangan 28

Pernyataan kauangan 28PDF

28 Laporan Bisnis

28 Laporan BisnisPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY27

Laporan laporan kauangan 27

Pernyataan kauangan 27PDF

27 Laporan Bisnis

27 Laporan BisnisPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY26

Laporan laporan kauangan 26

Pernyataan kauangan 26PDF

26 Laporan Bisnis

26 Laporan BisnisPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY25

Laporan laporan kauangan 25

Pernyataan kauangan 25PDF

25 Laporan Bisnis

25 Laporan BisnisPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY24

Laporan laporan kauangan 24

Pernyataan kauangan 24PDF

24 Laporan Bisnis

24 Laporan BisnisPDF

Laporan kauangan / laporan bisnis FY23

Laporan laporan kauangan 23

Pernyataan kauangan 23PDF

23 Laporan Bisnis

23 Laporan BisnisPDF