Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Meuli tikét

Mésér online

Tikét Promosi Asosiasi Budaya Budaya Ota Wardjandéla séjén

Nalika anjeun sumping kana proyék anu disponsoran asosiasi, punten parios "Ngeunaan upaya asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelaran" sareng "Nyungkeun ka sadayana anu datang dina pagelaran" sateuacan anjeun sumping ka tempat éta.

Ngeunaan usaha asosiasi pikeun nyegah panyebaran inféksi dina waktos pagelarananaPDF

Nyuhungkeun ka sadayana anu sumping kana pagelaran étaPDF

Reservasi tina internét

  • Éta sayogi 24 jam sadinten. (Teu kaasup waktos perawatan ti jam 3:4 dugi ka XNUMX:XNUMX énjing)
  • Pendaptaran kaanggotaan diperyogikeun sateuacana pikeun ngagunakeun jasa.
  • Pikeun korsi anu disayogikeun, anjeun tiasa milih nomer korsi karesep anjeun.
  • Punten teraskeun ti handap ka halaman penjualan online.

    Tikét Promosi Asosiasi Budaya Budaya Ota Wardjandéla séjén

Ti tanggal 3 April taun ka-4 Reiwa, "Ota Ward Budaya Promosi Asosiasi Pamakéan Online" bakal dirobih.
Punten parios eusina.

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward Sarat Pamakéan Online (révisi 2021)PDF

支 払 い 方法

  • Kartu kiridit (VISA / Master / JCB / AMERICAN EXRESS / Diners Club)
  • Kas (ngan ukur nalika nampi tikét dina FamilyMart)

Kumaha carana nampi tikét

Resi smartphone
(Tikét éléktronik)
· Reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 19:00 dinten sateuacan pagelaran.
· Teu aya pendaptaran pikeun nganggo jasa Tiket MOALA.

Tikét MOALAjandéla séjén

· Anjeun tiasa mariksa inpormasi pameseran ti Halaman Kuring dina tikét online Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.
· URL inpormasi tikét bakal dikirim ka alamat email (smartphone) anu didaptarkeun saminggu sateuacan pagelaran.
· Biaya misah 110 yen bakal ditagihkeun pikeun tiap tikét.
* Saatos 2021 Méi 5, biayana bakal dirobih janten 12 yen.
* Telepon sélulér sareng tablet sanés telepon sélulér henteu tiasa dianggo.
Kulawarga mart · Reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 19:00 dinten sateuacan pagelaran.
· Punten jalankeun "Fami Port" anu dipasang di toko sareng candak dina cash register.
・ No. 1 (kode perusahaan "30020") Sareng nomer kadua (nomer tukeur (2 digit dimimitian ku 8)) diperyogikeun.

Pencét di dieu pikeun kumaha ngagunakeun resi FamilyMartjandéla séjén

· Biaya misah 110 yen bakal ditagihkeun pikeun tiap tikét.
* Saatos 2021 Méi 5, biayana bakal dirobih janten 12 yen.
pangiriman · Reservasi tiasa dilakukeun dugi ka 2 minggu sateuacan tanggal kinerja.
· Kami bakal nganteurkeunana ku Yamato Transport.
· Upami anjeun teu aya, aya jasa pangiriman sareng tanggal sareng waktos anu parantos ditangtoskeun.
· Salaku tambahan pikeun biaya tikét, biaya pengiriman tina 400 yen bakal ditagih pikeun tiap tikét.
* Saatos 2021 Méi 5, biaya pengiriman bakal dirobih janten 12 yen.

Catetan

  • Tiket teu tiasa ditukeurkeun, dirobih atanapi dibalikeun.
  • Tiket moal diterbitkeun deui dina kaayaan naon waé (leungit, kaduruk, rusak, jsb.).
  • Sacara prinsip, metode nampi mutuskeun nalika ngagaleuh teu tiasa dirobih.
  • Pangiriman ngan ukur domestik.Kami henteu ngintun ka luar negeri.
  • Upami anjeun henteu nampi pangiriman e-mail otomatis tina jasa tikét online Pangiriman ti sérver pusat data umum tiasa ditetepkeun salaku e-mail sampah.Mangga tingali ieu di handap pikeun padika dukungan umum.

    Yahoo Mailjandéla séjén

    Gmailjandéla séjén

    au mobilejandéla séjén

    docomo mobilejandéla séjén

    Handphone SoftBankjandéla séjén

Kumaha cara nganggo tikét online

Mangga tingal pidéo ieu pikeun kumaha ngadaptar sareng mésér tikét online.

Kumaha carana ngadaptar salaku anggota tikét online

Kumaha mésér tikét online

Béja ngeunaan larangan jual deui tikét

Ngeunaan larangan dijual deui tikétPDF