Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Inpormasi rekrutmen

bengkel pangalaman Kyogen

Tanggal 7 Juli (Minggu) di Ota Civic Plaza, bakal aya sési kerja 7 menit di panggung di handapeun bimbingan langsung master Kyogen. Urang bakal ngajalankeun toko. Anjeun tiasa ngalaman gerakan dasar sapertos gerakan unik Kyogen (cara leumpang sareng nangtung).

Tanggal sareng waktos Minggu, 2024 Juli 7 7:14 dimimitian (panto muka jam 00:13)
tempat pasamoan Aula Ward Plaza Aula Ageung
pamingpin Kazunori Takano, Hiroharu Fukada et al.
Kapasitas Kira-kira 20 urang (upami jumlahna ngaleuwihan kapasitas, lotre bakal dilaksanakeun)
Udaganana Mansaku / Mansai Kyogen SocietyJalma anu kelas tilu atawa saluhureuna SD jeung geus meuli tikét. Sing bisa diuk lempeng.
Mangsa aplikasi Kedah sumping antara 2024:4 am Rebo, 24 April 10 sareng Jumaah, 00 Mei 5.
Kumaha cara ngalamar Punten panawaran nganggo formulir aplikasi di handap.
お 問 合 せ Fasilitas Promosi Pangwangunan Kota Omori 143F, 0023-2-3 Sanno, Ota-ku, Tokyo 7-4
Asosiasi Promosi Budaya Kota Ota "Bengkel Pangalaman Kyogen" Bagéan
TEL: 03-6429-9851

Mansaku / Mansai Kyogen Society