Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Dumasar kana "Act on the Protection of Personal Information" anu mimiti kuat dina April 2005, "Ota Ward Cultural Promosi Association" (anu disebatkeun "Asosiasi") sadar kana pentingna inpormasi pikeun masing-masing palanggan., Urang bakal ngalakukeun ieu di handap.

XNUMX. XNUMX.Naon inpormasi pribadi?

"Inpormasi pribadi" dina pergaulan ieu ngarujuk kana sadaya inpormasi anu didaptarkeun nalika mesen tiket, jst. (Khususna, sadaya inpormasi anu diwanoh pribadi ngeunaan anjeun, sapertos nami anjeun, alamat, nomer telepon, nomer fax, sareng inpo alamat email)

XNUMX. XNUMX.Pamakéan inpormasi pribadi

Inpormasi pribadi nasabah anu disayogikeun nalika mésér tikét, sareng sajabana, dianggo pikeun tujuan ieu, salian ti nganterkeun tikét anu dipikahoyong, jst. Ka anjeun sareng ngadamel kontak anu mendesak kusabab pembatalan kinerja, jst. bakal nganggo éta ukur pikeun.

  • Ngirim surat langsung ka konsumén
  • Nyayogikeun sababaraha rupa jasa

Kacuali aya alesan anu sah (contona, ngirim pamrosésan), kami moal masihan ka pihak katilu salain ti mitra bisnis sareng kontraktor.Salaku tambahan, nalika outsourcing bisnis ka pihak katilu dina kisaran anu diperyogikeun, kami bakal obligasi outsource pikeun mastikeun ngatur inpormasi pribadi sareng ngawaskeunana.

XNUMX. XNUMX.Manajemén kaamanan inpormasi pribadi

Kami bakal nyandak tindakan pencegahan résiko anu wajar sareng upaya kaamanan ngalawan aksés anu teu diidinan, kaleungitan, karusakan, pemalsuan, kabocoran, sareng sajabana tina inpormasi pribadi anu disayogikeun.

XNUMX.Organisasi / sistem / pendidikan

Asosiasi bakal netepkeun aturan ngeunaan penanganan inpormasi pribadi, netelakeun jalma anu ngurus manajemén, sareng ngajaga sistem pikeun matuh kana panangtayungan inpormasi pribadi.Salaku tambahan, kami bakal ngadidik staf kami ngeunaan panangtayungan inpormasi pribadi sareng ngajantenkeun aranjeunna dikenal.

XNUMX.Panyingkepan / koréksi inpormasi pribadi, jst.

Upami nasabah hoyong ngungkabkeun atanapi menerkeun inpormasi pribadi anu disayogikeun, kami bakal langsung ngabales dina kisaran anu wajar sareng perlu.

XNUMX.Patuh kana hukum sareng peraturan

Asosiasi bakal matuh kana hukum sareng peraturan sareng norma-norma sanés anu aya hubunganana sareng panangtayungan inpormasi pribadi palanggan.Salaku tambahan, urang bakal teras-terasan marios sareng ningkatkeun eusi kawijakan ieu.

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

hiji panalungtikan

Alamat jalan 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Di jero Ota Citizen's Plaza
Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Tel 03-3750-1611
Waktos panarimaan 9:17 ka XNUMX:XNUMX
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa sareng dinten pamariksaan (5 Méi-27 Méi), beberesih ditutup, samentawis ditutup