Kana téks

Nanganan inpormasi pribadi

Halaman wéb ieu (saterasna disebut "situs ieu") ngagunakeun téknologi sapertos cookies sareng tag pikeun tujuan ningkatkeun panggunaan situs ieu ku konsumén, iklan dumasar kana riwayat aksés, nangkep status panggunaan situs ieu, sareng sajabana pikeun ngalakukeun . Ku ngaklik tombol "Satuju" atanapi situs ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies pikeun tujuan di luhur sareng ngabagi data anjeun sareng mitra sareng kontraktor kami.Ngeunaan penanganan inpormasi pribadiKawijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPunten tingal.

abdi satuju

Aksés Traffic

Aksés Traffic

lokasi Yubinbango143-0024
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
Inpormasi kontak TEL: 03-3772-0700
Pusat Émbaran TEL: 03-3772-0740
FAX: 03-3772-7300
Jam muka 9: 00 ~ 22: 00

* Kusabab kaayaan darurat, musium bakal ditutup jam 20:00.

Klik di dieu pikeun detil

* Pusat Informasi (Sudut Buku / Sudut Multimedia) 9: 00-19: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Kemis ka 2 unggal bulan (atanapi énjingna upami liburan)
Dinten ditutup samentawis
Mangsa susunan khusus (khusus pusat informasi)

PETA (Peta Google)

pituduh patalimarga

Ngalatih

  • Kira-kira 16 menit leumpang ti Stasion Kulon Exit Omori di Jalur JR Keihin Tohoku
  • Sakitar 23 menit jalan kaki ti Stasion Ikegami di Jalur Tokyu Ikegami

Beus

  • Ti Stasion Omori Kulon Stasion Omori di Jalur JR Keihin Tohoku, naék Tokyu Bus anu nuju "Ikegami" teras turun di "Ota Bunkanomori" sareng jalan salami 1 menit.
  • Ti Stasion Ikegami dina Jalur Tokyu Ikegami, naék Tokyu Bus anu nuju "Omori" teras turun di "Ota Bunkanomori" sareng jalan salami 1 menit.

Ngeunaan panggunaan tempat parkir sareng tempat parkir sapédah

Aya tempat parkir mayar kanggo pangguna di lantai paling handap 1.
Kapasitas: 30
Harga: 1 yen per 30 menit (gratis pikeun 100 menit munggaran)
Wates jangkungna: 2.8m (sababaraha 2.3m)

Aya ogé tempat parkir sapédah gratis pikeun pangguna di lantai XNUMX.

Ngeunaan bébas panghalang

Leuweung Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam muka 9: 00 ~ 22: 00
* Aplikasi / pamayaran kanggo tiap kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Reservasi tikét / pamayaran 10: 00-19: 00
dinten panutup Liburan akhir taun sareng Taun Anyar (12 Désémber-29 Januari)
Pangropéa / dinten pamariksaan / beberesih katutup / samentawis ditutup